Tisztasági betét

Tisztasági betét

A menstruációs ciklus során használatos egészségügyi betétek és tamponok segítenek a menstruációs vérzés felfogásában. A tisztasági betétek enyhe vérzés vagy folyás esetén nyújtanak segítséget. Könnyed és vékony kialakításuk miatt alig érezhetőek, mégis hatékonyan tartják meg a nedvességet. Az intim higiénia megőrzése rendkívül fontos, ezért érdemes napközben gyakran cserélni a különböző, kínálatunkban is megtalálható tisztasági betéteket!

Bioderma Photoserm


Megtekintés Rács Lista

2 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

701 Ft

Megtekintés Rács Lista

2 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Tisztasági betét

Tisztasági betét a higiénikusabb mindennapokért

A tisztasági betétet nem a menstruáció idején javallott használni, hanem azon kívül. Feladata, hogy magába szívja a hüvelyfolyást.

Több előnnyel is számolhatnak azok, akik tisztasági betétet használnak. Egyrészt védik a fehérneműjüket a hüvelyből kiürülő váladéktól, másrészt a fehér betéten jobban meglátszik, ha a folyás színe megváltozott. Ez pedig valamilyen fertőzés- gyanúra adhat okot. Sokan csak akkor ragasztják be a bugyiba a vékony betétet, amikor bármikor beköszönthet a menzesz, de annak leköszönésekor is gyakran elegendő.

Tisztasági betét kontra egészségügyi betét

A tisztasági betét igen kevés folyadékot képes magába szívni, de nem is ez a célja! Csupán – a menstruációs vérzéshez mérten– a folyás felszívására tervezték, ez pedig jóval kevesebb mennyiségű, mint a vérzés általánosságban. Az inkontinencia kezdődő fázisában, vizeletcsepegéskor sem elegendő az előbbi okok miatt.

A diszkrét betét könnyen elfér a legkisebb nesszeszerben is, de arra ügyeljünk, hogy a sérült csomagolású terméket már ne használjuk fel, mert a betétre tapadt baktérium, bacilus komoly fertőzéseket okozhat.

Tisztasági betét a Pingvin Patikától

A patika webáruházában és üzleteiben kínált nappali tisztasági betét baktérium- és szagsemlegesítő hatású, remek szellőzést és száraz, komfortos érzést biztosít viselőjének.

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.