Izom-ideg ingerlő készülékek

Izom-ideg ingerlő készülékek

A fájdalmas és kellemetlen ízületi húzódások, ficamok jelentősen megkeserítik a mindennapokat, nem beszélve a hosszú távú káros hatásaikról. Az izom-ideg ingerlő készülékek remek fájdalomcsillapítóként működnek elektromos impulzusokat kibocsátva. Az érintett, fájdalmas területet stimulálva segítenek az ízületi betegségeken, fájdalmakon, sőt még a migrénes fejfájáson is. Kínálatunkban számos hatékony gyógyászati segédeszköz közül válogathat!

GSK Haleon


Megtekintés Rács Lista

1 elem

/ oldal
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1 elem

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Izom-ideg ingerlő készülékek

Fájó izmok, ízületek, berozsdásodott végtagok, nehezen hajló derék, sajgó váll, nyak, és még sorolhatnánk azokat a nyavalyákat, amelyek előbb-utóbb valamennyiünket utolérnek. Van, amikor már a legjobb masszőr, a leghatékonyabbnak hitt krém sem segít.

Izom-ideg ingerlő elektroterápiás készülékek

Ilyenkor jöhet az elektroterápia, a fizioterápia egy szakága, mely kis-, közép- és nagyfrekvenciás kezeléseket, valamint az elektromágneses kezeléseket foglalja magában. Kisfrekvenciás kezelések esetén 0-1000 Hz, középfrekvenciás kezelések esetén 1000-10 000 Hz, nagyfrekvenciás kezelések esetén 10 000 Hz tartomány feletti áramot alkalmaznak.

A kisfrekvenciás kezelések közé tartozik a stabil galvánkezelés, mely 0 frekvenciás, ezt egyenáramú kezelésnek is nevezik.

Galvánáram izom-ideg ingerlésre

A galvánáram hatékony lehet idegfájdalom, ideggyulladás, izomfájdalom, ínszalaggyulladás, nyáktömlőgyulladás, teniszkönyök, csonttörtések, csontritkulás kezelésére. Hatásai közül legfontosabb a fájdalomcsillapító hatás, melynek a pontos mechanizmusa nem ismert. Emellett fontos a keringésjavító és értágító hatása is, mely révén a bőr hőmérséklete akár 2-3 oC fokot is emelkedhet. Emellett hatással van az idegrendszerre, izomlazító hatással bír, és ismert szöveti regenerációt fokozó hatása is.

Ugyancsak a kisfrekvenciás kezelések közé tartozik Burgignon-kezelés, a Bergonnier-féle galvánkezelés, a Riesz-féle kalciumstasis kezelés, a hydro-galvánkezelések, a részleges elektromos fürdő, az iontoforézis , továbbá a szelektív ingeráram kezelés (SIA), az ingeráram kezelés, a TENS kezelés, diadinamikus áram kezelés. A középfrekvenciás áramterápia (az interferenciás áramterápia), illetve nagyfrekvenciás áramkezelések (rövidhullám-terápia, deciméterterápia, mikrohullám-terápia ) is a gyógyulást segítik.

Izom-ideg ingerlő készülékek a Pingvin webáruházában

A Pingvin Patika kínálatában is kaphatóak olyan tartós tapadópárnák, melyek gyógyszermentes fájdalomcsillapító készülékekhez csatlakoztathatóak.

A készülékek több masszázsmóddal, illetve előre beállított programmal a hátra, vállra, karra, lábra, lábfejre és ízületekre adhatnak enyhülést.

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.