Sensibio

Sensibio

Az érzékeny bőrre jellemző a bizsergés, melegség- és diszkomfortérzet, a feszülés, valamint az alkalmankénti kipirosodás. A Sensibio termékcsalád megóvja az érzékeny bőrt és természetes biológiáját a környezeti irritáló faktorokkal szemben. A TOLERIDINE™ és ROSACTIV™ biológiai szabadalmak, valamint az exkluzív MICELLÁS és DEFENSIVE TECHNOLÓGIA segítenek az érzékeny bőr egyensúlyának helyreállításában. A DAF szabadalmaztatott komplex aktív összetevői növelik a bőr toleranciaküszöbét, ezáltal fokozzák ellenállóképességét. A bőr megnyugszik, ellenállóbbá válik, így védettebb az irritáló anyagokkal szemben.

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

20 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

9 449 Ft

Internetes ár:

6 911 Ft

Internetes ár:

8 540 Ft

Internetes ár:

8 540 Ft

Internetes ár:

12 635 Ft

Internetes ár:

7 181 Ft

Internetes ár:

8 000 Ft

Internetes ár:

7 451 Ft

Internetes ár:

8 270 Ft

Internetes ár:

6 182 Ft

Internetes ár:

2 636 Ft

Internetes ár:

5 363 Ft

Internetes ár:

4 535 Ft

Megtekintés Rács Lista

20 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Bioderma Sensibio

Az érzékeny bőr védelme

Az érzékeny és kipirosodásra hajlamos bőr jellegzetes tünetei közé tartozik a bizsergés, a melegség- és diszkomfortérzet, valamint az időszakos kipirosodás. A Bioderma Sensibio termékcsalád kifejezetten az ilyen bőrtípusok számára lett kifejlesztve, hogy megóvja természetes biológiájukat és segítsen megbirkózni a környezeti irritációkkal.

Az érzékeny bőr védelmére szabadalmaztatott technológiák

A Bioderma Sensibio termékcsalád kulcsfontosságú összetevői közé tartoznak a TOLERIDINE™ és ROSACTIV™ biológiai szabadalmak, amelyek célja az érzékeny bőr egyensúlyának helyreállítása. Az exkluzív MICELLÁS és DEFENSIVE TECHNOLÓGIA további támogatást nyújt az irritációk elleni küzdelemben, míg a DAF szabadalmaztatott komplex aktív összetevői növelik a bőr toleranciaküszöbét.

Nyugtató és ellenálló bőrápolás

Az érzékeny bőr megnyugszik és ellenállóbbá válik a Bioderma Sensibio használata során. Ezáltal a bőr védettebbé válik az irritáló anyagokkal szemben, és képes hatékonyabban védekezni a környezeti hatásokkal szemben.

Termékek a Sensibio termékcsaládból

Az ikonikus Sensibio H2O arc- és sminklemosó micellás víz mellett a Sensibio termékcsalád széles választékban kínál megoldást az érzékeny bőr ápolására. Találja meg a bőrének megfelelő arctisztítókat, hidratálókat, bőrpír elleni krémeket és egyéb kiegészítő termékeket, melyeket bőrgyógyászok is ajánlanak.

Átfogó megoldás az érzékeny bőr számára

Találja meg az arcápolási rutint, amely megnyugtatja és védi érzékeny bőrét a Bioderma Sensibio termékcsaláddal. Ismerje meg a Sensibio termékek hatékonyságát és fedezze fel, hogyan segíthetnek bőrének visszanyerni természetes egyensúlyát és ragyogását