Minéral 89

Minéral 89

Fedezze fel a Vichy Minéral 89 termékcsaládot, mely az erő és hidratáltság tökéletes egyensúlyát kínálja bőrének minden napra. Az ásványi anyagokban gazdag Vichy Termálvíz és egyedülálló összetevők kombinációja erősíti és védelmet nyújt bőrének a mindennapi kihívásokkal szemben. Tegye bőrét frissé és hidratáltá a Vichy Minéral 89 használatával, és élvezze az erős és üde bőr előnyeit minden nap!

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

7 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

7 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Vichy Minéral 89

Az erő és hidratáltság egyensúlya

A Vichy Minéral 89 egy különleges bőrápolási termékcsalád, mely az erő és hidratáltság tökéletes egyensúlyát kínálja bőrének minden egyes napra. Ez a termékcsalád segít megerősíteni a bőrt az olyan negatív hatásokkal szemben, mint a szennyezett levegő, a stressz és a fáradtság, miközben frissíti, üdévé és hidratáltá teszi az arcbőrt.

Erősítse meg bőrét a mindennapi kihívásokkal szemben

A Vichy Minéral 89 egy kiválóan formulált bőrápolási termékcsalád, mely az erő és hidratáltság összehangolt kombinációjával véd és támogatja bőrét a mindennapi kihívásokkal szemben. Ez a termékcsalád egyedülálló összetevői hozzájárulnak bőre megfelelő hidratáltságának fenntartásához, miközben erősítik és védelmet nyújtanak az externalitásokkal, mint a szennyezett levegő és stresszel szemben.

Az erő a bőr védelmében

A Vichy Minéral 89 termékcsalád különleges összetételében a Vichy Termálvíz és egyedülálló bőrápoló hatóanyagok találkoznak. A Vichy Termálvíz ásványi anyagokban gazdag formula hidratálja és táplálja bőrét, miközben az egyéb hatóanyagok segítenek megerősíteni és védettséget nyújtani az externalitásokkal szemben.

Vichy Minéral 89 használata

A Vichy Minéral 89 termékcsalád könnyen beépíthető minden napi bőrápolási rutinba. Alkalmazza reggel és este az arcára és nyakára a tiszta, száraz bőrfelületre. A könnyű, gyorsan felszívódó formula lehetővé teszi, hogy bőre azonnal hidratált és üdévé váljon, készen állva a nap kihívásaira.

Fedezze fel a Vichy Minéral 89 Termékcsaládot!

Tekintse meg a Vichy Minéral 89 termékcsalád teljes kínálatát, és válassza ki az Ön bőrének legmegfelelőbb termékeket. Az erő és hidratáltság tökéletes egyensúlya a Vichy Minéral 89 segítségével mindig kéznél van, hogy bőre friss, üde és hidratált legyen a mindennapokban. Bízzon a Vichy-ben, és élvezze az erős és hidratált bőr előnyeit minden nap!