Gyógyászati segédeszközök, betegápolás

Gyógyászati segédeszközök, betegápolás

A balesetek és betegségek sok esetben megelőzhetőek, de nem mindenre lehet befolyásunk a legnagyobb odafigyelés mellett sem. Elég egy rossz mozdulat vagy egy súlyos szövődményeket okozó fertőzés, és a beteg ágyba kényszerül, folyamatos vizsgálatoknak alávetve magát. Honlapunkon számos gyógyászati segédeszköz és betegápolással kapcsolatos termék található, lázmérők, vércukorszintmérők és sebkezeléssel kapcsolatos eszközök formájában.

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

1-24/635 termék

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

EP

Internetes ár:

12 740 Ft

EP

Internetes ár:

188 Ft

EP

Internetes ár:

458 Ft

EP

Internetes ár:

467 Ft

EP

Internetes ár:

467 Ft

Megtekintés Rács Lista

1-24/635 termék

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Gyógyászati segédeszközök, betegápolás

Gyógyászati segédeszközök nem csak betegápoláshoz

Akár egészségtudatosság, akár betegápolás miatt, akár krónikus megbetegedés miatt számos gyógyászati segédeszközre, gyógyászati termékre lehet otthon szükség.

Gyógyászati segédeszközök

A különböző diagnosztikai és méréstechnikai eszközök például vérnyomásmérő, vércukorszintmérő nemcsak azoknak tesznek jó szolgálatot, akik betegség miatt kénytelenek naponta ellenőrizni értékeiket, hanem azoknak is, akik preventív céllal időnként szívesen teszik ugyanezt. Persze a cukorbetegeknek tesztcsíkokra, egyeseknek inzulinpumpára is szüksége lehet.

Ma már olyan széles a kínálat tesztcsíkokból, hogy a legkülönféle rendellenességeket is otthoni körülmények között szűrheti ki a beteg: például antigén nyalókás teszt, lisztérzékenységi gyorsteszt, helicobacter gyorsteszt, székletvér ellenőrző gyorsteszt, terhességi teszt, termékenységet mutató gyorsteszt.

Betegápolás otthon

A sebkezelési alapismeretekkel minden szülőnek, felnőttnek tisztában kell lennie, sosem tudni, mikor lesz rá szükség. Mindehhez szükséges elsősegély doboz formájában házi patikát is kialakítani kötszerekkel, sebtapaszokkal, pólyákkal, fertőtlenítőkkel, sebkezelőkkel, lázmérővel.

Ha váratlan baleset miatt ízületi, mozgásszervi sérülések alakulnak ki, hasznosak a rögzítők: a térd-, bokarögzítő. A nehéz fizikai munkát, megerőltetéssel járó tevékenységet végzők számára a csuklószorító, sérvkötő.

Az influenzás, náthás időszakokban a gyorsabb gyógyulás miatt jól jön otthonra az inhalátor, a légfrissítő diffúzor.

Aki ellátásra, ápolásra szoruló beteget, időset gondoz, rendszeresen vásárol felnőtt pelenkát, ágybetéteket, különböző ápolási eszközöket, mint például gyógyszeradagolót, stómazsákot, fecskendőt, injekciós tűket, tisztálkodást segítő szereket.

Gyógyászati segédeszközök keringésjavításra

A keringési panaszok rengeteg embert érintenek. Nem érdemes halogatni a probléma kezelését, melyhez hasznos lehet a kompressziós terápiában is használatos harisnya, -zokni, -pólya.

Valamennyi gyógyászati segédeszköz, betegápolási termék megtalálható a Pingvin Patikák webshopjában is.

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.