Papírzsebkendő

Papírzsebkendő

Tavasszal és nyáron az allergiaszezon, ősszel és télen pedig a megfázások idejében gyakori a papírzsebkendők használata. A megfázásos és allergiás tünetek gyakran kellemetlen és folyamatos orrváladékozással járnak, amelyeken papírzsebkendő használatával enyhíthetünk. Honlapunkon sorban állás nélkül választhat tisztálkodáshoz kapcsolódó termékeink közül, értékeléseket, betegtájékoztatót és termékleírást is olvashat róluk!

Bioderma Photoserm


Megtekintés Rács Lista

3 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

445 Ft

Papírzsebkendő

Kiszerelés: 100X

Internetes ár:

275 Ft

Internetes ár:

375 Ft

Megtekintés Rács Lista

3 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Papírzsebkendő

Papírzsebkendő nélkül egy tapodtat se!

Papírzsebkendő nélkül nem érdemes elindulni otthonról, teljesen mindegy, tél van vagy nyár. Az orrunk a legnagyobb kánikulában is folyhat, télen pedig már akkor is csöpögni kezd, ha a hidegről meleg helyiségbe térünk be.

Papírzsebkendő minden helyzetben

Influenzás, náthás időszakban a legjobb barát a zsebkendő, amely, neve is árulkodik róla, a zsebben is elfér: kicsi, de óriási szolgálatot tesz a hétköznapokban. Akkor is, ha megvágjuk a kezünket, ha morcsos a gyerek arca, ha kifolyt a víz az asztalon, vagy, ha a játszótéren talált, apró, halott bogarakat kell becsomagolni a könnyebb szállítás miatt. A könnyek felitatására sem találtak még ki jobb eszközt.

A többrétegű papírzsebkendő

Minél több rétegből áll a zsebkendő, annál puhább, és annál jobb használni: nedvszívó képessége így sokkal jobb. A többrétegű zsebkendő a gyakori használat során is kevésbé dörzsöli ki az orrot, így az nem sebesedik ki. Az illatos zsebkendők pedig a használó komfortérzetét növelik.

A papírzsebkendő használata

A papírzsebkendőt használat után mindig dobjuk el, ne használjuk többször ugyanazt, mert a fertőzést könnyen terjeszti. Mindig zsebkendőbe köhögjünk, így a levegőben kevesebb baktérium, bacilus jut. A Pingvin Patikahálózat webáruházából még papírzsebkendőt is vásárolhat.

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.