Habfürdő

Habfürdő

Ahogy beköszönt a hideg idő, egyre többen keresik a tökéletes módot a felmelegedésre és ellazulásra. A habfürdők tökéletes választásnak bizonyulnak mind az idősebbek, mind a fiatalabbak számára. Egy forró kádfürdő nemcsak a testet, hanem a lelket is felmelegíti és megnyugtatja. Az aromaterápiás habfürdők különleges összetevőiknek köszönhetően segítenek az ellazulásban és a stressz leküzdésében. A gyerekek is imádják a habfürdőket, melyek nemcsak szórakoztatóak, de gyengéden ápolják és tisztítják a bőrüket. Éppen ezért, ha igazán meg akarjuk lepni szeretteinket, egy kellemes meleg kádfürdő mindenki számára tökéletes ajándék lehet.

Corsodyl


Megtekintés Rács Lista

6 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

1 368 Ft

Minions habfürdő

Kiszerelés: 400ml

Internetes ár:

683 Ft

Internetes ár:

4 220 Ft

Internetes ár:

4 220 Ft

Internetes ár:

4 220 Ft

Internetes ár:

4 220 Ft

Megtekintés Rács Lista

6 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Habfürdő

Habfürdők ülőfürdőkhöz és gyerekeknek is

Milyen jó nyugodtan, kényelmesen relaxálni egy kád forró vízben! A víz ellazít, nyugtat, pihentet. E kivételes alkalmakat megéri illatos gyertyafénnyel, illóolajokkal, habfürdővel, no meg kellemes zenével feldobni!

A regenerálódásra életkortól függetlenül mindenkinek szüksége van, de ahogy telnek az évek, egyre többször és egyre több ideig! A forró fürdő télen kiváltképpen nyugtat, ellazítja a merev, görcsös izmokat és idegeket.

Habfürdő hölgyeknek, uraknak

Ezt segítik az aromaterápiás fürdősók és a kellemes illatú habfürdők. Ha nem tudja, mivel lephetné meg párját egy-egy ünnepi alkalom, évforduló alkalmával, biztosan beválik egy-egy természetes összetevőkből álló habfürdő.

A gyerekek is szeretnek a vízben pihenni, játszani, számukra a nyugtató levendula olajat tartalmazó habfürdők tökéletesek lehetnek. E készítmények gyengéden ápolják és tisztítják a kicsik bőrét.

Habfürdő gyerekeknek

A Pingvin Patika webshopjában olyan habfürdőket is talál, amelyeket kifejezetten ülőfürdő mellé ajánlott kipróbálni. Némelyik csak természetes hatóanyagot, tiszta cickafarkfű extractumot és kamillaolajat tartalmaz. Enyhíti a felfázás okozta tüneteket és a nőgyógyászati panaszokat.

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.