Cicabio

Cicabio

Bőrünk az elsőszámú védőpajzsunk a környezet irritáló hatásával szemben. Ha bőrünk megsebesül, védő funkciója legyengül és szépsége is sérül. A Cicabio termékcsalád célja a bőr támogatása a sebgyógyulás minden szakaszában. A BIODERMA exkluzív ANTALGICINE™ TECHNOLÓGIÁjának köszönhetően a Cicabio termékek csökkentik a diszkomfortérzetet és a fájdalmat, valamint enyhítik a viszketést.

GSK Haleon


Megtekintés Rács Lista

4 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

2 692 Ft

EP

Bioderma Cicabio krém+

Kiszerelés: 40ml

Internetes ár:

3 247 Ft

EP

Internetes ár:

4 087 Ft

EP

Internetes ár:

4 784 Ft

Megtekintés Rács Lista

4 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Bioderma Cicabio

Gyógyítsa meg a sérült és irritált bőrt

Bőrünk az első védelmi vonalunk a külső környezeti hatásokkal szemben, de ha megsérül, védő funkciója gyengül és szépsége is veszélybe kerülhet. A Bioderma Cicabio termékcsalád kifejezetten arra törekszik, hogy támogassa a bőr gyógyulását minden szakaszában.

Innovatív technológia a sebgyógyulásért

A Cicabio termékekben megtalálható exkluzív ANTALGICINE™ TECHNOLÓGIA segít csökkenteni a diszkomfortérzetet és a fájdalmat, valamint enyhíti a viszketést. Ezáltal a sérült és irritált bőr gyorsabban és hatékonyabban tud gyógyulni, visszanyerve egészséges és szép állapotát.

Teljes körű gondoskodás a gyógyulásért

A Cicabio termékcsalád széles választékban kínál megoldásokat a különböző típusú bőrproblémákra és sérülésekre. Legyen szó apró horzsolásról, égési sérülésről vagy sebgyógyulási problémáról, a Bioderma Cicabio termékeivel biztos lehet abban, hogy bőre megkapja a szükséges gondoskodást és gyógyulást.

Fedezze fel a Cicabio gyógyító erőt!

Válassza a Bioderma Cicabio termékcsaládot, hogy segítsen bőrének a gyors és hatékony gyógyulásban mindenféle sérülés és irritáció esetén! Legyen bőre újra egészséges és szép a Cicabio termékek segítségével!