Jégzselé

Jégzselé

Bármilyen gyönyörűen indult napot beárnyékolhat egy rossz mozdulatból keletkezett rándulás vagy ficam. Ilyen esetben a sérülést azonnal szakszerűen el kell látni, és ki kell zárni a törés lehetőségét röntgen segítségével. A kificamodott, megrándult testrészt azonnal stabil állapotba kell helyezni és jégzselé használatával kezelni. A hideg segít az izom lazításában, és enyhíti a húzódások okozta fájdalmat. Kínálatunkban számos további ápolási eszköz közül válogathat!

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

1 elem

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

1 295 Ft

Megtekintés Rács Lista

1 elem

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Jégzselé

Jégzselé sportsérülésekre

A rendszeres sport, fizikai munka izomlázzal, izomgörccsel, nehéz végtag- érzéssel, olykor sérülésekkel járhat. A lazító krémek mellett a hideg-meleg párna vagy a jégzselé krém segíthet.

A jégzselé hűsít, megnyugtatja az igénybe vett izmokat. Az izomláz, izomgörcs, zúzódás és hasonló gyulladásos folyamatok egyik tünete az érintett területen jelentkező melegség érzet. A jégzselé azonnal hűsíti és lazítja a fájdalmas tájékot, ezáltal csökkenti a gyulladást, így a fájdalom érzetét is.

A jégzselé típusai

A jégzselé krém helyileg csillapítja a tüneteket, bedörzsölés után hosszan tartó hatást gyakorol. E mellett edzés után prevencióként is használható, ellazítja, megnyugtatja az igénybe vett területeket.

A jégzselé párna helyileg hat a komolyabb izomfájdalmakkal való küzdelem során. Arra kell figyelni, hogy használaton kívül mindig tegyük a mélyhűtőbe, így, ha szükség van rá, azonnal használatra kész. Mivel alkoholt is tartalmaz, nem fagy meg teljesen. Viszont borogatásra tökéletesen alkalmas.

A jégzselé párna előnyei

A sportsérülések, végtagsérülések és egyéb erős fájdalommal járó (reumatikus fájdalmak, gerincoszlop elváltozásaiból adódó fájdalom) tünetek hűtésére és érzéstelenítésére alkalmas jégzselé párna 30 percig használható egyszerre, utána ajánlott visszatenni a fagyasztóba.

Hideg terápia akut panasz esetén is kiváló, például fejfájás, migrén, viszketési inger, orrvérzés, láz, rovarcsípés, fogfájdalom, felégés. A párnát helyezzük a hűtőszekrénybe, vagy a fagyasztó készülékbe, kb. 2 óra után felhasználható.

Meleg terápia krónikus panasz esetén, például izomláz, megerőltetés, görcs, reuma, lumbágó, menstruációs panasz során jöhet jól. A párna használatához helyezzük forró vízbe 8-10 percre, vagy 1 percre mikrohullámú sütőbe 180 w teljesítmény beállításával.

Jégzselé krém

Sokan a jégzselé krémmel kombinálva használják, így a hatás megkétszereződik. Nyílt sebre ne kerüljön a jégzselé krémből!

Keresse a jégzselé termékeket a Pingvin Patikák webáruházában!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.