Baba törlőkendő

Baba törlőkendő

Az újszülöttek és a kisgyermekek érzékeny bőre folyamatos gondoskodást és ápolást igényel. A pelenka viselése során előfordulhat bőrirritáció, kipirosodás, amelyet a vizelet és a széklet is okozhat. Pelenkacsere során a baba törlőkendők használata gyengéden segít a bőr tisztán tartásában. Előnyük, hogy nem dörzsölnek, és a krémtartalmú törlőkendők hidratálják is a baba bőrét. Honlapunkon számos típusú baba törlőkendő közül válogathat!

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

5 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

5 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Baba törlőkendő

Baba törlőkendő – segítség a hétköznapokban

Még ha csak a szomszédba is ugrik át az anya kisbabájával együtt, akkor is visz magával pelenkát és baba törlőkendőt. Óriási segítség pelenkázáskor, mert ezzel gyorsan, hatékonyan megtisztítható a kicsi bőre. De akkor is hasznos, ha a kicsi más testrészét kell gyorsan letörölgetni.

Mikortól van szükség baba törlőkendőre?

Az első hetekben, hónapokban, amikor még annyira érzékeny a kicsi bőre, sok anyuka nem használ törlőkendőt, hanem tiszta vízzel mossa le a baba fenekét, vagy hagyományos textilpelenkával tisztítja meg langyos szappanos vízzel együtt. Később, amikor a baba több hónapos, már bátrabbak, hiszen a popsitörlő praktikus, kis helyen elfér, csomagolásában tartva nem szárad ki- és valóban gyors segítség pelenkázáskor, sőt még az intenzív homokozás utáni kéz- és arctisztításkor is. Egy- egy bonyolultabb peluscsere alkalmával 2-3 kendőcske elfogy, ha csak a folyó ügyeket kell korrigálni, elegendő egyetlen darab is belőle.

Minőségi baba törlőkendő

A legtöbb kendő vastag, puha, textilhatású törlőkendő, bőrbarát összetevőkből áll, így gyengéden ápolja és alaposan megtisztítja a baba érzékeny bőrét. Nem dörzsölnek, és a krémtartalmú törlőkendők hidratálják is a bőrt. Némelyik kamillakivonttal, illetve E-vitamin tartalommal átitatott kendő.

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.