Púder

Púder

Az arcápolási rutin fontos részeként a púder nem csupán az orr mattítására szolgál, hanem egyenletes, sima felületet biztosít az arcon, láthatatlanná téve a pórusokat és fixálva az alapozót. A kő- és porpúder különböző jellemzőkkel rendelkezik: a kőpúder mattítja és rögzíti az alapozót, míg a porpúder finomabb szemcsékkel természetes hatást biztosít. A termál krémpúder hidratálja, védi az UV sugárzástól és környezeti szennyezőktől, egyedülálló hidratáló komplexével feltöltve és egyenletesebb arcszínt biztosítva. Tekintse meg a kínálatunkban található dekorkozmetikumokat!

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

2 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

8 534 Ft

Internetes ár:

5 679 Ft

Megtekintés Rács Lista

2 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Púder

Púder, nem csak az orra

A púderről sokaknak az a női trükknek is felfogható jelenet jut eszébe, amikor a hölgy az étteremben kisiet a mosdóba, hogy bepúderezhesse az orrát.

Mire jó a púder valójában?

A púder egyenletes, sima felületet biztosít az arcon, szinte láthatatlanná teszi a pórusokat és mattítja a sminket. Az alapozót is tartósabbá teszi és akár forró vagy párás időjárás esetén is megakadályozza, hogy elkenődjön a smink. A sminkelés utolsó mozzanataként, az alapozó fixálására javallott használni.

A púder típusai

A kőpúder mattítja a bőrt, rögzíti az alapozót. Egyszerűen felvihető púderecsettel vagy pamaccsal.

A porpúder finomabb szemcsékkel rendelkezik, mint a kőpúder. Nagy méretű, puha púderecsettel lehet jól felvinni. Először egy vékony réteget hozzunk létre az arcon, majd távolítsuk el ecsettel a felesleget. Finom, természetes hatás érhető el vele. Mindennapi használatra ideális.

A Pingvin Patika webáruháza is többféle púdert ajánl

A termál krémpúder megszépíti az arc bőrét, megvédi az UV sugárzástól és környezeti szennyezőktől, és feltölti azt egyedülálló hidratáló komplexével, a védett és tökéletesen hidratált bőrért. Textúrája az arc bőréhez hasonló érzetű, természetes bevonatot biztosít, kiválóan terül, ragyogóbb és egyenletesebb arcszínt ad, mindezt maszkhatás nélkül. A termálvíz jótékony ásványi anyag tartalma por formulában is beépül a termékbe. Hidratálja a bőrt, segít elfedni a foltokat, bőrhibákat. Ragyogóbbá és egyenletesebb bőrszínt biztosít, maszkhatás nélkül. Megvédi az arc bőrét az UVA/UVB sugárzástól és a környezeti szennyezőktől.

A Pingvin Patika által kínált tartós krémpúder a bőrrel érintkezve megváltoztatja a színét, sugárzó megjelenést kölcsönöz az arcnak. Hidratálja, puhítja és megvédi a bőrt a külső agresszív hatásoktól. Antioxidáns, hidratál és táplál, regenerál és revitalizál.

Keresse a minőségi púdereket a Pingvin Patika webáruházában!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.