Hajmaszk

Hajmaszk

A hajmaszkok kiválóan alkalmasak a haj hidratálására és táplálására, segítve ezzel a szárazság és töredezés elleni védekezést. Különböző összetevőik, mint például argánolaj vagy keratin, erősítik a haj szerkezetét, és ragyogó, egészséges kinézetet biztosítanak. Ezenkívül a hajmaszkok rendszeres használata revitalizálja a hajat, segítve annak rugalmasságát és vitalitását, miközben simább és könnyebben kezelhetővé teszi a frizurát.

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

5 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

2 357 Ft

Internetes ár:

2 357 Ft

Internetes ár:

7 145 Ft

Internetes ár:

1 268 Ft

Internetes ár:

1 268 Ft

Megtekintés Rács Lista

5 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Hajmaszk

A hajmaszk extra gondoskodás a hajnak

A haj állapota sokat elárul az ember egészségéről: például a száraz, töredezett haj pajzsmirigy problémákra utalhat, a zsíros haj hátterében akár hormonális zavarok is meghúzódhatnak. A legyengül szervezetre is utalhat a hulló, gyenge hajkorona. Az okok kivizsgálása elengedhetetlen. Szerencsével ezek feltárása és kezelése után a kísérő tünetek is megszűnnek. Ha komoly betegségről nincs szó, akkor némi vitaminpótlás, ásványianyag- pótlás adhat választ a kérdésre. A tünetkezelés persze mindettől függetlenül elkezdhető.

Akik haja a leggondosabb ápolás ellenére sem tűnik csillogóan ragyogónak, egészségesnek, dúsnak, helyette töredezett vagy zsírosan csillogó, kopott, fénytelen, olyan hajápolásra vágynak, amellyel mindez megszüntethető.

A hajmaszk ereje

A hajbalzsam, a minőségi, hajtípus szerinti samponok sem hoznak mindig megoldást, ezért érdemes megpróbálni a hajmaszkot, ami mélyen, a haj gyökereinél táplálja és erősíti a hajat. Ezáltal a haj egészséges, dús, fényes és selymes megjelenést kap.

A hajmaszk feladata, hogy visszaadja a haj fényét, ragyogását, vitalitását, mélyen táplálja, hidratálja, erősítse. A hajmaszk javítja a hajkárosodásokat, véd a káros külső behatásoktól (pl. hajszárítás, hajformázás).

Hogyan használjuk a hajmaszkot?

Sampon használata után masszírozzuk be a hajba, hagyjuk hatni 3-5 percig, majd alaposan öblítsük le. A még jobb hatás érdekében érdemes a hajat meleg törölközőbe csavarni, és hagyja hatni a maszkot 10-20 percig. A hajmaszkot elegendő heti egyszer vagy kétszer alkalmazni, igény szerint. Ahogy a hajbalzsamra is igaz, a maszkot is csak a hajra és a hajvégekre kenjük, a haj tövére ne!

A Pingvin Patika webáruházban többféle hajmaszk közül válogathat, hajtípusának megfelelően: fényt adó, olajtartalmú, revitalizáló, hidratáló, tojáskivonatot tartalmazó készítményeket vásárolhat!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.