Bokarögzítő

Bokarögzítő

A sportos életmódot követőkkel és a kevésbé aktív emberekkel is előfordulhatnak sérülések, ficamok vagy húzódások. Ilyen esetben a hatékony és kényelmes rögzítők lehetnek segítségül a gyors regenerálódás érdekében. Az ízületi sérülések egyik kritikus területe a boka, amely jelentősen befolyásolja a mozgás milyenségét. Bokarögzítő segítségével stabil kompressziót alkalmazva csökkenhet a fájdalom, és hamarabb regenerálódnak az ízületek. Tekintse meg bokarögzítő kínálatunkat!

Corsodyl


Megtekintés Rács Lista

8 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

EP

Internetes ár:

3 378 Ft

EP

Internetes ár:

3 378 Ft

EP

Internetes ár:

3 255 Ft

EP

Internetes ár:

3 255 Ft

EP

Internetes ár:

3 000 Ft

EP

Internetes ár:

2 984 Ft

EP

Internetes ár:

11 812 Ft

EP

Internetes ár:

11 812 Ft

Megtekintés Rács Lista

8 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Bokarögzítő

Bokarögzítő, bokatámasz a sérülések megelőzésére, kezelésére

A sportsérülés futók, focisták, labdajátékot űzők körében a leggyakoribb, azon belül is a bokaficam, a combizom rándulása, illetve az izom- és szalagszakadások a legtöbbször előforduló esetek.

Bokaszalag balesetek

Bokaszalag szakadáskor a boka belső és külső oldalán kifejezetten erős fájdalom és duzzanat jelenik meg. Nyomásra fájdalom található a boka külső oldalán. Egy-két nap elteltével vérömleny jelenhet meg.

A baleset súlyossága tekintetében beszélhetünk rándulásról (distorsio), amikor az ízület megtekeredik, de az ízületi fej a vápát nem hagyja el. Ficamnak azt a helyzetet tekintjük, amikor az ízületi fej a vápán kívül helyezkedik el.

A szalagok szempontjából a baleset során beszélhetünk megnyúlásról, részleges és teljes szakadásról és csontos kiszakadásról. Nagy általánosságban elmondhatjuk, hogy a megnyúlás és a csontos kiszakadás gyógyhajlama a legjobb. Az előzőnél az elszakadt kollagénrostok csekély mennyisége miatt, az utóbbinál pedig a csont tökéletes gyógyulásának lehetősége miatt.

Bokarögzítő

A bokaízület stabilizálására, traumás bokasérülések után, műtét utáni rehabilitáció során, részleges- vagy teljes bokaszalag szakadást követően lehet hasznos a bokarögzítő, mely mindkét lábon használható. Az anatómiai kialakítású eszköz a boka stabilizálásával segít a fájdalom kezelésében és a helyes pozicionálásban. Könnyű fel- és levenni, cipővel is hordható, és csak napi néhány óra viselés mellett is hatásos.

Bokatámasz

A többféle méretben kapható bokatámasz olyan ízületi rögzítő, amely stabil megoldás lehet a bokafájdalmak kezelésére, tartós segítséget nyújtva a mindennapokra. A gyógyászati segédeszköz olyan anatómiai formájú rögzítő, amely stabilan tartja a bokát, ezért a boka problémák okozta fájdalmak kezeléséhez remek kiegészítő. A bokarögzítők mindkét lábra használhatóak.

Mindkettőt keresse a Pingvin Patikák webáruházában!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.