Kézkrém

Kézkrém

Kezeink és körmeink ápolása gyakori és fontos feladat. Folyamatosan igénybe vesszük őket, és számos környezeti hatásnak vannak kitéve, mint az időjárás viszontagságai vagy a kiszáradást okozó kézfertőtlenítők. A száraz, vízhiányos bőrre a legjobb választás a hidratálókrémek, balzsamok használata, amelyek megnyugtatják és táplálják a bőrt és a körmöket. Változatos kiszerelésű és hatóanyag-tartalmú készítmények várják Ön, melyek segítenek a hidratálásban, táplálásban!

GSK Haleon


Megtekintés Rács Lista

1-24/83 termék

Oldal
/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

1 529 Ft

Internetes ár:

1 340 Ft

Internetes ár:

995 Ft

Internetes ár:

1 385 Ft

Internetes ár:

1 709 Ft

Internetes ár:

998 Ft

Internetes ár:

3 347 Ft

Internetes ár:

2 006 Ft

Caola kézápoló balzsam

Kiszerelés: 100ml

Internetes ár:

325 Ft

Vegán

Internetes ár:

1 889 Ft

Internetes ár:

953 Ft

Internetes ár:

953 Ft

Internetes ár:

1 097 Ft

Megtekintés Rács Lista

1-24/83 termék

Oldal
/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Kézkrém

Legyen kéznél a kézkrém!

A kézkrém olyan kozmetikum, amely életünk nagy részét végigkíséri. Bár vannak időszakok, amikor kevesebbet használjunk, jó, ha mindig van a fürdőszobában vagy a kézitáskában kéz- és körömápoló.

Kézkrém télen, nyáron

Télen és ősszel, a hideg, száraz, fagyos szeles időben könnyen kiszárad, berepedezik a bőr, és nem csak a külső hatások miatt. A megcsappant zöldség- gyümölcsfogyasztás miatt télen jóval kevesebb vitamin, ásványi anyag táplálja a bőrt, amely ilyenkor veszít rugalmasságából, selymességéből. Ezért könnyebben szakad, reped a bőr, tapintása érdes lesz. Persze nyáron is igényli a kézfej a törődést: a meleg miatt ugyancsak szárad, ráadásul a fényvédelem is fokozottan fontos. A folyadékfogyasztás pedig az év bármelyik szakaszában kiemelt fontosságú.

Kézkrém munkáskézre

Aki egész évben kemény fizikai munkát végez, és emiatt a keze bőrkeményedésektől, berepedésektől tarkított, okvetlenül használjon kézkrémet. A folyamatosan száraz, kemény bőr az ujjakon, tenyéren újabb repedésekre, sebekre ad okot. Az úszók, vízben sportolók bőre a klóros víztől gyakran kiszárad, kenni kell! Ez alól nem kivétel a gyerekek bőre sem.

Kézkrémek a Pingvin Patikától

Ezért ajánlott használni hidratáló, glicerines kézkrémeket, nyáron fényvédőként is funkcionáló krémeket, regeneráló kézkrémeket, olajos kézkrémeket. Az érzékeny bőrűek számára szenzitív készítmények javasoltak. Mivel a körömápolás is hozzátartozik a kézfej bőrének ápolásához, javasolt olyan készítményeket is kipróbálni, amelyek a szarurétegekből álló körmöt táplálja, hidratálja, repedezettségét megszünteti.

A Pingvin Patika webáruházában számos kézbalzsam, bőrjavító krém, munkavédelmi kézkrém, bőrpuhító készítmény kapható. Aki az egyszerűség elvét követve ugyanazzal a krémmel ápolná testét, mint a kezét, megteheti, hiszen számos test- és kézápoló krém, balzsam közül válogathat.

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.