Intim törlőkendő

Intim törlőkendő

A női hüvely egészségének és higiéniájának megőrzése érdekében számos óvintézkedést érdemes tenni. Ajánlott a rendszeres tisztítás megfelelő, intim higiéniás céllal kialakított mosakodókkal és törlőkendőkkel, melyek segítenek a megfelelő pH-érték fenntartásában. Az antibakteriális hatóanyagú törlőkendők megfelelően védekeznek a baktériumokkal szemben. A kínálatunkban kapható, frissítő hatású kendők jóleső érzést nyújtanak, különösen a meleg napokon!

Corsodyl


Megtekintés Rács Lista

3 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

1 385 Ft

EP

Internetes ár:

833 Ft

EP

Internetes ár:

2 433 Ft

Megtekintés Rács Lista

3 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Intim törlőkendő

Intim törlőkendő a kényes bőrre

Kinek és mikor ajánlott az intim törlőkendő? A kellemetlen fertőzések megelőzésében nagy segítség lehet, de csak akkor, ha mértékkel használjuk!

Intim törlőkendő nőknek

Az intim törlőkendők egyik típusa a hölgyek nemi szervének külső tisztántartását hivatott elősegíteni. Jól jöhet vizeletürítés vagy közösülés után, ha mondjuk nincs mód a zuhanyzásra. A nyári forróságban, kiránduláskor is ajánlott a táskában tartani, amikor a napközbeni tisztálkodás nehezebben megoldott, ez főleg a piros betűs napokon nehézkes. Inkontinencia esetén is jól jöhet az intimkendő.

Azonban használatát ne vigyük túlzásba! Mielőtt túlságosan is beavatkoznánk a nemi szerv külső felszínének tisztántartásába, bízzuk a természetre és a vízre a dolgot!

Intim törlőkendő aranyeres panaszokra

Aki rendszeres küzd aranyérrel, pontosan tudja, mennyire fontos a végbélnyílás környékének tisztántartása. Az orvosok javasolják is, hogy székelés után, ha van rá mód, alaposan mossák meg a végbélnyílás környékét a páciensek. Ezzel könnyebben elkerülhető az esetleges nemi szervet érintő fertőzés, és a végbélnek is jót tesz a meleg víz, mert a nyílást a székletmaradvány irritálja, kipirosítja, gyulladttá teszi. Az aranyér törlőkendő helyes használatával ez a kockázat csökkenthető.

Nedves törlőkendő babáknak

A nedves törlőkendőt a babák popsijára használják az anyukák, de ez is csak nagy körültekintéssel ajánlott. Az első hetekben, hónapokban, amikor még annyira érzékeny a kicsi bőre, sok anyuka nem használ törlőkendőt, hanem tiszta vízzel mossa le a baba fenekét, vagy hagyományos textilpelenkával tisztítja meg langyos szappanos vízzel együtt. Később, amikor a baba több hónapos, már bátrabbak, hiszen a popsitörlő praktikus, kis helyen elfér, csomagolásában tartva nem szárad ki- és valóban gyors segítség pelenkázáskor, sőt még az intenzív homokozás utáni kéz- és arctisztításkor is. Egy- egy bonyolultabb peluscsere alkalmával 2-3 kendőcske elfogy, ha csak a folyó ügyeket kell korrigálni, elegendő egyetlen darab is belőle.

A legtöbb kendő vastag, puha, textilhatású törlőkendő, bőrbarát összetevőkből áll, így gyengéden ápolja és alaposan megtisztítja a baba érzékeny bőrét. Nem dörzsölnek, és a krémtartalmú törlőkendők hidratálják is a bőrt. Némelyik kamillakivonttal, illetve E-vitamin tartalommal átitatott kendő.

Nézze meg a Pingvin Patika webáruházának kínálatát, melyben többféle törlőkendőt is talál!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.