Fitness eszközök

Fitness eszközök

A rendszeres testmozgás nem csak a szervezetünkre, de az általános és mentális jóllétünkre is remek hatással van. A testmozgás rendkívül változatos palettán végezhető, a futástól elkezdve a jógáig szinte bármilyen mozgásformát választhat kedve szerint. Az edzést különböző, sportolást segítő eszközök használatával teheti élvezetesebbé és változatossá. Nézzen körül a kínálatunkban található fitness eszközök között, és vigyen újdonságot az edzésbe!

GSK Haleon


Megtekintés Rács Lista

1 elem

/ oldal
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1 elem

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Fitness eszközök

Fitness eszközök otthonra is

Se szeri, se száma a piacon elérhető fitness eszközöknek, amelyek választékából még válogatni sem olyan könnyű! Néhány fitness eszközt segítségként kiemelünk a bőséges kosárból.

Az izmok nyújtása, lazítása az életkor előrehaladtával fokozott figyelmet igényel. Ha otthonra még nem szerzett be olyan fitness eszközöket, amelyek ebben segítik, itt az idő! Az izmosításra és a kardio edzésre is van hasznos tippünk!

SMR henger- izomlazításra

A self-myofascial release, azaz SMR önmasszázs henger nagy segítséget nyújt a sportolók, valamint a krónikus mozgásszervi problémákkal küzdők számára egyaránt.

A szakszerű önmasszázs jelentősen hozzájárul az izom- és ízületi panaszok kialakulásának megelőzéséhez, sőt, kiemelkedően hatékonynak bizonyul a rehabilitáció terén is. Segítségével növelhető az ízületek mozgástartománya, csökkennek a krónikus gerinc-, ízületi- és izompanaszok, fájdalmak. Javítja a testtudatot, a koordinációt, a sportolói teljesítményt, és még a narancsbőr elleni harcban is bevethető. Rendszeres otthoni és/vagy edzőtermi használata nemcsak a sportolók, hanem a mozgásszegény életmódot élők számára ajánlott. Jelentősen enyhítheti az ülőmunkát végzőknél jelentkező nyaki- és deréktáji fájdalmat, merevséget.

Fitness szalag

A többféle színben és erősségben elérhető gumiszalag otthoni használatra éppen olyan kiválóan beválik, mint az SMR henger. Ezzel az egyszerű szalaggal a test valamennyi izma edzhető, csak a fantázia szab határt a gyakorlatoknak, no meg a fizikai állapot. Egyes szalagok a rájuk rajzolt ábrákkal segítik a felhasználókat. Gumiszalaggal kiválóan edzhető a hátizomzat, a belső combizmok, a kar és az alsó végtagok izmai, valamint a farizomzat.

Ugrókötél

Egyszerű, de nagyszerű, kardio edzéshez is kiváló eszköz. A gyerekek általában nagyon ügyesen használják, a felnőttekre viszont ráfér a gyakorlás! Remek zsírégető, és még ki sem kell miatta menni az utcára!

Masszázs- és egyensúlypárna

Az egyensúlyozó párnát szintén sokan kedvelik, mert könnyű használni, és több funkciót is ellát. Ráülve folyamatosan edzésben tartja a gerincoszlopot, ezért irodai használatra is remek. Jó egyensúlyozáshoz, illetve erősítő gyakorlatokhoz. A párna egyik oldala élesebben, a másik tompábban rücskös, a masszírozás ezzel a speciális felülettel valósítható meg.

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.