Bioderma

Bioderma

Bioderma dermokozmetikumok

A Bioderma Dermokozmetika a bőr biológiai mechanizmusainak ismeretére alapoz. Ez a tudományos megközelítés garantálja a termékek olyan összetételét, amely pontosan célozza meg a bőr különböző típusait vagy problémáit. A Bioderma márkán belül 9 termékcaslád található, amelyek a különböző bőrtípusokra, állapotokra nyújtanak megoldást. 

Bioderma Photoserm


Megtekintés Rács Lista

1-24/139 termék

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

EP

Internetes ár:

4 904 Ft

EP

Bioderma Cicabio krém+

Kiszerelés: 40ml

Internetes ár:

3 896 Ft

Internetes ár:

4 535 Ft

Megtekintés Rács Lista

1-24/139 termék

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Bioderma

A tudomány és természet összhangja a bőr egészségéért

A Bioderma dermokozmetika a bőr biológiai mechanizmusainak mélyreható ismeretére épül. Ez a tudományos megközelítés lehetővé teszi, hogy a termékek pontosan célzottak legyenek a különböző bőrtípusokra és problémákra.

Francia minőség és szakértelem

A NAOS által tervezett és gyártott Bioderma bőrgyógyászati termékeket Franciaországban állítják össze és gyártják. A NAOS egyetlen Aix-en-Provence-i telephelye felel minden ipari és kutatás-fejlesztési tevékenységért, ami lehetővé teszi termékeinek értékláncának teljes ellenőrzését. Franciaországban végzett gyártásuk a legmagasabb gyógyszeripari szabványoknak is megfelel, biztosítva ezzel az egyedülálló ökobiológiai szakértelmet és minőséget.

Széles körű termékpaletta

A Bioderma márkában 9 különböző termékcsalád található, amelyek mindegyike különféle bőrtípusokra és állapotokra nyújt megoldást. A márka termékcsaládjai között megtalálhatók az ABCDerm a csecsemők bőrápolásához, a Sensibio az érzékeny bőrre, a Hydrabio a vízhiányos bőrre, valamint a Pigmentbio a hiperpigmentált bőr kezelésére. Ez azt jelenti, hogy mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb termékeket a Bioderma kínálatában.

Ökobiológiai megközelítés a bőrápolásban

A Bioderma egy olyan márka, amely az ökobiológia elveire épül, és a NAOS filozófiájának középpontjában áll. Ennek a megközelítésnek a célja, hogy tiszteletben tartsa a bőr természetes ökoszisztémáját, és hosszú távon megőrizze annak egészségét. Ennek érdekében a Bioderma olyan termékeket fejleszt, amelyek összetevői és formulái környezetbarátak és bőrbarátak, minimalizálva ezzel a környezeti terhelést és kockázatokat.

Fedezze fel a Bioderma széles termékpalettáját!

Válassza a Bioderma dermokozmetikát, hogy garantálja bőre egészségét és szépségét a tudomány és természet harmonikus egyensúlyával! Legyen mindig gondoskodva bőre a Bioderma termékekkel!