Radírozók, fürdősók

Radírozók, fürdősók

Bőrünk hidratálása és tisztítása során van egy lépés, amit gyakran elfelejtünk, ez pedig az elhalt hámsejtek radírozása a bőr felületéről. A kis szemcséjű radírozók és fürdősók segítenek gyengéden eltávolítani az elhalt bőrt, így puhább eredményt kaphatunk. A radírozás után fontos a megfelelő hidratálás is, hogy elkerüljük a bőr kiszáradását és az irritációt. Honlapunkon számos jótékony hatású fürdősó és kellemes textúrájú bőrradír közül válogathat!

GSK Haleon


Megtekintés Rács Lista

6 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

2 069 Ft

Internetes ár:

1 007 Ft

Internetes ár:

773 Ft

Internetes ár:

7 586 Ft

Thermál fürdőkristály

Kiszerelés: 2500g

Internetes ár:

5 156 Ft

Internetes ár:

4 439 Ft

Megtekintés Rács Lista

6 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Radírozók, fürdősók

A szép bőr minden életkorban fontos, különösen a hölgyek számára. Az évek múlásával egyre többet kell ezért tenni: a hámlasztás, radírozás, hidratálás, tisztítás otthoni körülmények között is megoldható.

Külső-belső bőrápolás

Régóta ismert tény, hogy az üde, egészséges bőr kívülről és belülről egyaránt ápolást igényel. A belső gondoskodáshoz hozzátartozik a sok folyadékfogyasztás, a vitaminok ( A-, C-, E-vitamin), ásványi anyagok szedése ( például Cink), a rendszeres mozgás a friss levegőn.

A külső ápolás hidratáló krémekkel, hiaulorsav és kollagéntartalmú készítményekkel lehetséges. De fontos a bőr tisztítása, hámlasztása is, éppen azért, hogy a krémek, gélek könnyebben és hatékonyabban felszívódhassanak a bőr mélyebb rétegeiben is.

Radírozó: leradírozza az elhalt hámréteget

A peeling, vagyis a hámlasztás otthoni körülmények között bőrradírok, fürdősók esetleg egyéb házi praktikákkal ( kávézacc, masszírozó kefe, habkő) lehetséges. A hámlasztás kamaszkor idején is hasznos, hiszen azzal, hogy a régi hámréteget ledörzsölődik a bőrfelszínről, a hegek, pattanások is eltűnnek.

Ráadásul a benzoil-peroxidot, szalicilsavat vagy ként tartalmazó krémek, pakolások, bőrradírok antibakteriális, illetve gyulladáscsökkentő hatásúak, ezért még a makacs, például vállon, háton előforduló kelések, aknék elleni küzdelemben is hatékonyak lehetnek.

Fürdősók és - kristályok

Az ásványi anyagokat, illóolajokat tartalmazó fürdőkristályok, fürdősók a forró fürdővízben alkalmazhatóak: a kád vizébe szórva kellemes illatukkal, ellazítanak, hatóanyagaik puhává, selymessé teszik a bőrt. Például a levendula illóolaja gyulladáscsökkentő, nyugtató, sebgyógyító hatású. A keserűsó izomgörcsoldó hatású, csökkenti az izom és ízületi fájdalmakat és a krónikus gyulladásokat, puhítja és tisztítja a bőrt, feljavítja tónusát, jó hatással van az idegrendszerre.

A Pingvin Patika webáruházában számos bőrradírt, fürdősót talál, próbálja ki a termékeket!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.