Tusfürdő és szappan férfiaknak

Tusfürdő és szappan férfiaknak

Nincs is jobb, mint egy frissítő zuhany egy meleg nyári napon vagy egy hideg, téli esti forró fürdő. Hogy mi a közös a két élményben? Természetesen a tusfürdő és szappan, amelyek azontúl, hogy alaposan megtisztítják bőrünket, elbűvölő illatukkal egyből jó hangulatba repítenek minket! A férfi kozmetikumoknál is ismert mentolos, férfias illatú tusfürdők és szappanok széles választékával várjuk Önt honlapunkon egyéb bőrápolási termékek mellett!

GSK Haleon


Megtekintés Rács Lista

1-24/30 termék

Oldal
/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

675 Ft

Internetes ár:

875 Ft

Vegán

Internetes ár:

625 Ft

Új

Vegán

Internetes ár:

625 Ft

Fa Sport férfi tusfürdő

Kiszerelés: 250 ml

Internetes ár:

625 Ft

Vegán

Internetes ár:

625 Ft

Vegán

Internetes ár:

3 551 Ft

Internetes ár:

295 Ft

Internetes ár:

295 Ft

Megtekintés Rács Lista

1-24/30 termék

Oldal
/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Tusfürdő és szappan férfiaknak

Tusfürdő és szappan férfiaknak

Egészségesen ápolt – ápoltan egészséges: a két fogalom a férfiak higiéniáját tekintve is kéz a kézben jár. Ebben segít az uraknak a bőrkímélő tusfürdők és szappanok világa.

Kíméletes hatékonyságú tusfürdő és szappan

Ha tisztálkodásról van szó, ma már a férfiak sem érik be a marokba fogható szappan erejével. Olyan fürdéshez, tusoláshoz alkalmazható készítményekre van szükségük, amelyek hatékonyan, ugyanakkor kíméletesen varázsolják tisztává és vonzóvá a bőrüket. Az is fontos, hogy felesleges vegyszerekkel ne terheljék a szervezetüket. Szerencsére ez ma már nem teljesíthetetlen kívánság!

A Pingvin Patika webáruháza többféle készítményt kínál mind a férfi tusfürdőket, mind a szappanokat tekintve. Sőt!

Tisztító és tápláló férfi tusfürdő és szappan

Például a többfunkciós férfi tusfürdő és sampon szappanmentes formulája nem szárítja a bőrt, esszenciális olajainak koktélja (cédrus, pacsuli, geránium, vetiver) energizáló hatással bír.

Olyan, kifejezetten férfiak számára kifejlesztett szappant ajánl, amely lipidekben gazdag, hidratáló, szappan összetevőt nem tartalmazó formulája kíméletesen tisztítja és táplálja a száraz bőrt a természetes védőréteg fenntartásáért.

Intim szappan férfiaknak

Az intim higiénia az urak körében is egyre fontosabb szerepet kap. Az intim szappan a férfiak intim bőrfelületeinek természetes védelmét segíti a bőr élettani pH 4-es értékének visszaállításával és fenntartásával

Tisztító gél száraz és durva bőrre

Aki olyan fizikai munkát végez, ahol a bőre is erősen igénybe vett, a számára megfelelő terméket válassza. Például a habzó tisztító gél, kifejezetten a bőr textúrájának kellemesebbé tételéért, a szennyeződések és az olaj eltávolításáért, 3 alapvető ceramiddal. Száraz, durva, egyenetlen tapintású bőrre.

Férfi tusfürdő és sampon érzékeny bőrűeknek

Aki érzékeny bőrrel rendelkezik és egy fontos randevú előtt szeretné a testét és a haját felpezsdíteni, próbálkozzon egy olyan 2:1 tusfürdővel, amely samponként is használható, kifejezetten sensitiv bőrre kifejlesztve.

Ismerje meg a Pingvin Patika webáruházban kínált termékeket, vásároljon online, gyorsan, kényelmesen!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.