Ágybetét

Ágybetét

Az inkontinencia gyakori és kellemetlen tünetekkel járó betegség. A vizelettartási nehézségek időskorban fordulnak elő gyakrabban, és jellemzően a nők körében. A tüneteken inkontinencia termékekkel, például ágybetétekkel lehet segíteni. Az ágybetétek puha és kényelmes kialakításuknak köszönhetően védelmet nyújtanak a szivárgás ellen, így megőrzik a beteg higiéniáját. Kínálatunkban több típusú ágybetét és egyéb inkontinencia termék közül válogathat!

Bioderma Photoserm


Megtekintés Rács Lista

10 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

EP

Internetes ár:

55 Ft

EP

Internetes ár:

131 Ft

EP

Internetes ár:

169 Ft

Internetes ár:

170 Ft

EP

Internetes ár:

197 Ft

EP

Internetes ár:

269 Ft

EP

Internetes ár:

188 Ft

EP

Internetes ár:

233 Ft

EP

Internetes ár:

341 Ft

Megtekintés Rács Lista

10 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Ágybetét

Otthoni betegápoláshoz ágybetét

Inkontinencia, felfekvés, sebkezelés, vagy bármely más váladékozással járó állapotban jó, ha van kéznél- pontosabban a beteg alatt ágybetét vagy másnéven betegalátét. Ez tehető székre, fotelbe, de leggyakrabban az ágyon alkalmazzák az ágynemű és a matrac védelmére.

Bizonyára sokan úgy ismerik az ágybetétet, mint a kisgyerekek alá helyezett terméket, ami megvédi a vizelettől az ágyat és a matracot azokban az időkben, amikor a gyermek a szobatisztaságot tanulja. Sokszor azoknak a felnőtteknek is szüksége van rá, akik ágyban fekvők, hiszen inkontinencia, felfekvés, egyéb váladékozás esetén is hasznos.

Inkontinencia ágybetét

A legtöbb ágybetét egyszer használatos, steril termék, ami kiegészítő védelmet jelent az ágynemű és a matrac védelmére. Ha akaratlan vizeletvesztés, ágybavizelés történne, megvédi a matrac, a szék, a kanapé vagy a kerekes szék felületét.

A legtöbb betegalátét felülete puha, szálfátyol borítású, védelmet biztosít az ágyban. Egyik fele nedvszívó és megkötő (a jobb minőségű már géllé alakítja, így további szennyeződést nem okoz), a másik fele vízhatlan anyag. Gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják. De nemcsak az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét fokozza, hanem a gondozóját is megnyugtatja a tudat, hogy a beteg alá inkontinencia ágybetét került.

Antidecubitus ágybetét

Az egyszer használatos antidecubitus betegalátét hatékonyan védi a matracot: elnyeli a kiszivárgó nedvességet, csökkenti a kellemetlen szagokat és szárazon tartja a matracot. Az antidecubitus betegalátét polietilén rétegből áll, és víztaszító bevonattal ellátott szélei tökéletes védelmet nyújt a szivárgó nedvesség ellen. A legtöbb inkontinencia ágybetét nem feldolgozott cellulózörleményből készül, így a vattával töltött ágybetétekhez képest is kiváló nedvszívó képességű anyag egyenletesen oszlik el a betegalátét belsejében, a hátoldalon lévő védőfólia megakadályozza a nedvesség kiszivárgását.

A Pingvin Patikák kínálatában többféle típusú és méretű ágyalátét is kapható, nézzen szét a webshopban!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.