ABCDerm

ABCDerm

A BIODERMA hosszú ideje arra használja bőrgyógyászati szakértelmét, hogy a babák számára igazán biztonságos és kellemes használatot biztosító termékcsaládokkal gazdagítsa a gyermekgyógyászatot. Az ABCDerm termékcsalád alappillére, hogy biztonságos termékeket biztosítson a babák számára, bőrtípusuk tiszteletben tartása mellett. Minden ABCDerm terméket speciális bőrgyógyászati elkötelezettségnek megfelelően fejlesztettek ki, ami kiterjed az összetevők kiválasztására, az optimális körülmények közötti tartósításra, a rendszeres ellenőrzésekre, tesztekre és hatékonysági vizsgálatokra.

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

8 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

EP

Internetes ár:

7 055 Ft

EP

Internetes ár:

5 291 Ft

EP

Internetes ár:

6 722 Ft

EP

Internetes ár:

4 274 Ft

EP

Internetes ár:

5 093 Ft

EP

Internetes ár:

6 614 Ft

EP

Internetes ár:

5 705 Ft

Megtekintés Rács Lista

8 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Bioderma ABCDerm

Kíméletes ápolás a gyermekek érzékeny bőrére

A Bioderma hosszú évek óta kiemelt figyelmet fordít a csecsemők bőrének egészségére, és a gyermekgyógyászatot olyan termékcsaládokkal gazdagítja, amelyek valóban biztonságosak és kellemesek a babaápoláshoz. Az ABCDerm termékcsalád alappillére, hogy biztonságos termékeket kínáljon a csecsemőknek, miközben tiszteletben tartja bőrük sajátos igényeit.

Bőrgyógyászati szakértelmük gyermekgyógyászati környezetben

Az ABCDerm termékcsalád minden egyes terméke speciális bőrgyógyászati elkötelezettséggel kerül kifejlesztésre, figyelembe véve az összetevők kiválasztását, az optimális tartósítási módszereket, valamint a szigorú ellenőrzéseket és hatékonysági vizsgálatokat. Így minden termék biztosítja a legmagasabb minőséget és hatékonyságot a csecsemők bőrápolásához.

Teljes körű ápolás a csecsemők bőrének

Az ABCDerm termékcsalád minden szempontból gondoskodik a babák bőrápolásáról. A mindennapi ápolásra szolgáló termékeken kívül, amelyek magukban foglalják a fürdetőket, hidratáló krémeket és bőrápoló olajokat, speciális termékeket is kínálnak az ideiglenes bőrproblémák kezelésére, mint például a pelenkakiütés, szájkörnyékápolás és koszmó.

Fedezze fel az ABCDerm alapokat a baba bőrápolásában!

Válassza a Bioderma ABCDerm termékcsaládot, hogy biztosítsa csecsemője bőrének kíméletes és hatékony ápolását! Legyen minden nap kényelmes és biztonságos a baba bőrével az ABCDerm termékekkel!