Nedves toalettpapír

Nedves toalettpapír

Fedezze fel a Pingvin Patika webáruházában elérhető nedves toalettpapírok széles választékát, melyek segítenek frissen és tisztán érezni magát minden alkalommal. Kényelmes és praktikus megoldások otthoni vagy utazó használatra egyaránt. A nedves toalettpapírok hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket és bakteriális lerakódásokat, biztosítva ezzel a maximális tisztaságot és frissességet. Válassza a különböző illatokban és csomagolásokban elérhető termékeket, hogy az Ön igényeinek is megfeleljenek!

Corsodyl


Megtekintés Rács Lista

2 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

475 Ft

Internetes ár:

475 Ft

Megtekintés Rács Lista

2 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Nedves toalettpapír

Kinek ajánlott a nedves toalettpapír?

A nedves toalettpapír azok számára lehet segítség, akik szeretik intim tájékon is makulátlanul tisztának érezni magukat úgy, hogy ez nem jár dörzsöléssel, kellemetlen érzéssel. Azonban nem mindenkinek ajánlott!

Nedves toalettpapír a mindennapokra

Milyen jó érzés, ha gyorsan, egyszerűen lehet tiszta székelés után az intim testrész is! A hagyományos WC papír, bármennyire is puha és sokrétegű, korántse olyan kíméletes a végbélnyíláshoz és környékéhez, mint a bőrsemleges pH -értékű nedves toalettpapír, mely nem irritálja az érzékeny bőrt, hanem gyengéden tisztítja.

Kinek nem ajánlott a nedves toalettpapír?

A végbélrepedés (anális fisszúra, fissura ani) esetén azonban nem árt az óvatosság! A végbélnyílás környékének túlságosan gyakori szappanos lemosása általában csak rövid időre csökkenti a viszketést és az égő érzést. Az érzékeny bőr elveszíti a védelmét szolgáló természetes savköpenyét és kiszárad. Ennek következtében már nem lesz védve a székletben lévő agresszív anyagokkal szemben, így a baktériumok könnyebben behatolnak a bőrbe és a végbélrepedés tüneteit súlyosbítják.

A végbélkörnyéki területeket a legjobb székletürítés után langyos vízzel lemosni, szappan és tusolózselé nélkül. A nedves WC-papír és a nedves törlőkendők használata nem ajánlott, mivel az azokon lévő adalékanyagok a bőr allergiás reakcióját válthatják ki. Ráadásul elvonhatják a bőr természetes zsírrétegét és irritálják is a bőrt. Számukra ugyanúgy nem ajánlottak az intim lemosók, intim tisztálkodószerek, intim spray-k alkalmazása sem.

Nedves toalettpapírt vásárolhat a Pingvin Patika webshopjában is, keresse a gyógyszertárhálózat weboldalán!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.