Photoderm

Photoderm

Bőrünkre a nap sugarai számos negatív hatással lehetnek. A fényvédelem egész évben kiemelkedő jelentőségű. A megfelelő, bőrtípusunknak és bőrállapotunknak megfelelő termék használatával nem csak az UVA- és UVB-sugaraktól, hanem a látható fénytől, de az idő előtti bőröregedéstől és a bőrráktól is megvédjük magunkat. A Photoderm termékcsalád elkötelezett a bőrökobiológia tiszteletben tartása mellett. A bőr túlzott védelme helyett megerősíti saját védekezőképességét. A SUN ACTIVE DEFENSE szabadalom csúcstechnológiás fényvédelmet garantál UVA elleni megerősített hatékonysággal. Szűrők és szabadalmaztatott biológiai védelem kombinációja, amely garantálja az UVA/UVB védelem egyensúlyát. A Photoderm termékcsalád széleskörű termékválasztékával mindenkinek megoldást nyújt a nap káros sugaraival szemben.

GSK Haleon


Megtekintés Rács Lista

1-24/34 termék

Oldal
/ oldal
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-24/34 termék

Oldal
/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Bioderma Photoderm

Megfelelő védelem a nap káros hatásai ellen

A napfénynek kitett és érzékeny bőr számára kiemelten fontos a megfelelő védelem biztosítása. A Bioderma Photoderm termékcsalád célja, hogy egész évben hatékony védelmet nyújtson az UVA- és UVB-sugarak ellen, valamint védelmet biztosítson a látható fény, az idő előtti bőröregedés és a bőrrák ellen is.

A bőrkímélő fényvédelem

A Photoderm termékcsalád elkötelezett a bőrökobiológia tiszteletben tartása mellett, és inkább a bőr saját védekezőképességének megerősítésére törekszik, mintsem a túlzott védelemre. A SUN ACTIVE DEFENSE szabadalom csúcstechnológiás fényvédelmet garantál UVA elleni megerősített hatékonysággal, biztosítva az UVA/UVB védelem egyensúlyát.

Kombinált védelem a különféle sugárzási faktorok ellen

A Photoderm termékcsalád szűrők és szabadalmaztatott biológiai védelem kombinációját kínálja, hogy megfelelő védelmet nyújtson a különféle napfény által okozott káros hatások ellen. Ezáltal biztonságban lehetünk a bőröregedés és a bőrrák kockázataival szemben.

Teljes körű védelem és széleskörű termékválaszték

A Photoderm termékcsalád széles választékban kínál termékeket, hogy mindenki megtalálja a bőrének és igényeinek megfelelő napvédőt. Legyen szó krémről, spray-ről vagy testápolóról, a Bioderma Photoderm termékeivel mindig biztonságban lehet a nap káros sugarai ellen.

Fedezze fel a Photoderm védelmet!

Válassza a Bioderma Photoderm termékcsaládot, hogy biztonságban legyen a napfény káros hatásai ellen, miközben megőrzi bőre egészségét és szépségét!