Photoderm

Bőrünkre a nap sugarai számos negatív hatással lehetnek. A fényvédelem egész évben kiemelkedő jelentőségű. A megfelelő, bőrtípusunknak és bőrállapotunknak megfelelő termék használatával nem csak az UVA- és UVB-sugaraktól, hanem a látható fénytől, de az idő előtti bőröregedéstől és a bőrráktól is megvédjük magunkat. A Photoderm termékcsalád elkötelezett a bőrökobiológia tiszteletben tartása mellett. A bőr túlzott védelme helyett megerősíti saját védekezőképességét. A SUN ACTIVE DEFENSE szabadalom csúcstechnológiás fényvédelmet garantál UVA elleni megerősített hatékonysággal. Szűrők és szabadalmaztatott biológiai védelem kombinációja, amely garantálja az UVA/UVB védelem egyensúlyát. A Photoderm termékcsalád széleskörű termékválasztékával mindenkinek megoldást nyújt a nap káros sugaraival szemben.

Centrum  A-Z-ig


Megtekintés Rács Lista

1-24/30 termék

Oldal
/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

8 324 Ft

Internetes ár:

6 307 Ft

Internetes ár:

7 499 Ft

Internetes ár:

6 809 Ft

EP

Internetes ár:

6 344 Ft

Megtekintés Rács Lista

1-24/30 termék

Oldal
/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Bioderma Photoderm

A Bioderma teljes Photoderm termékcsaládja megújult annak érdekében, hogy az egész család számára teljes körű bőrápolást és fényvédelmet biztosítson, a speciális bőrtípusokon keresztül egészen az érzékenyig, minden korosztály számára. A Photoderm termékek védik és ápolják a bőrt, valamint megerősítik saját védekező mechanizmusát miközben tiszteletben tartják a környezetet.

Az elmúlt években egyre inkább nőtt a tudatosság és a felismerés a nap bőrre gyakorolt hatásairól és a fényvédők gyenge pontjairól - mind a bőr, mind a környezet szempontjából. A Bioderma 40 éves biológiai és bőrgyógyászati tapasztalatára támaszkodva megújította Photoderm termékcsaládját, amely amellett, hogy egy jobb és szélesebb spektrumú védelmet nyújt, képessé teszi a bőrt arra, hogy jobban megvédje magát a napon.

A Photoderm termékcsalád összes tagját 4 alappillérre építették, melyek ápolják a bőrt a saját ökoszisztémáján belül.

SUN ACTIVE DEFENSE UVA és UVB szűrők, biológiai védelemmel

Bőrgyógyászokkal és fotobiológusokkal szorosan együttműködve a BIODERMA megalkotta a SUN ACTIVE DEFENSE technológiát, egy csúcstechnológiás fényvédőt UVA-sugarak elleni megerősített hatékonysággal. Az UVA szűrők és szabadalmaztatott biológiai védelem kombinációja, amely növeli a bőr saját védekezőképességét, hogy segítséget nyújtson egészsége megőrzésében a napsugarakkal szemben.

Bőrgyógyászati szakértelem, minden bőrproblémára

Minden bőrtípus és bőrbetegség különbözőképpen reagál a napsugárzásra. A Bioderma bőrgyógyászati szakértelmének alapja a hatóanyagok kiválasztásában rejlik, amit a bőrproblémák igényeihez igazítottak. A formulák valódi megoldást nyújtanak, célzott biológiai hatékonysággal rendelkeznek a bőr különböző állapotai számára (mattító hatás a kombinált, zsíros bőrnek, nyugtató hatás a kipirosodásra hajlamos bőrnek, stb).

Fényvédő minden használatra, minden éghajlatra

Az arcra való formulák tartós védelmet nyújtanak a bőrödnek függetlenül a hőmérséklettől vagy az éghajlattól, ezen felül vízállóak. Az összes, egész testre használható formula kiemelkedően vízálló, valamint száraz és nedves bőrre is alkalmazható, hogy tengerparton, fürdés után vagy sporttevékenység közben is védelmet nyújtson a bőrödnek.

Elkötelezettség a vízi ökoszisztémáért

A vízi élőhelyek tiszteletben tartása a Bioderma egyik alapelve. A kész formulákat teszteknek vetik alá 3 édes és sós vízi fajnál (korallok, mikroalgák, vízibolhák). Ezen felül minden összetevő gondosan került kiválasztásra, nem használnak vitatott alapanyagokat és részletes kutatásokat végeznek a jövő hatóanyagairól.