Ajakápoló

Ajakápoló

A bőrünk, arcunk tisztításán kívül fontos hangsúlyt kell fektetni a megfelelő ajakápolásra, hidratálásra is. Az ajkak hideg időben könnyen kiszáradhatnak a szél és a hideg időjárás miatt. Sokan nem tudják azonban, hogy nyáron sem szabad megfeledkezni a hidratálásról és a megfelelő fényvédelemről. Dekorkozmetikumok használata esetén is érdemes a kínálatunkban is megtalálható ajakbalzsamokat alkalmazni, amelyek puha és szép ajkakat eredményeznek.

GSK Haleon


Megtekintés Rács Lista

1-24/68 termék

Oldal
/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Babé Ajakápoló krém

Kiszerelés: 15ml

Internetes ár:

3 896 Ft

Internetes ár:

2 591 Ft

Internetes ár:

2 375 Ft

Vegán

Internetes ár:

1 879 Ft

Internetes ár:

1 448 Ft

Internetes ár:

3 338 Ft

Internetes ár:

1 385 Ft

Internetes ár:

1 385 Ft

Internetes ár:

1 358 Ft

Internetes ár:

1 421 Ft

Megtekintés Rács Lista

1-24/68 termék

Oldal
/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Ajakápoló

Télen-nyáron legyen nálunk ajakápoló!

Köztudott, hogy hideg, szeles időben könnyen kicserepesednek az ajkak. A kevés folyadékfogyasztás is oka lehet, ha a száj és a száj körüli bőr piros, érdes tapintású és fájdalmas. De arra is kell gondolni, hogy vitamin- és nyomelemhiány állhat a háttérben.

Ezért fontos az ajakápolás

A kellemetlen tünettel nem csak az a baj, hogy fáj, hanem még csúnya is. Ráadásul az ajkakat borító vékony, kicserepesedett bőr kezeletlenül szakadhat, vérezhet, sőt, idővel ki is sebesedhet. Ez nehezíti az evést, a beszédet.

A multivitaminok, az egyéb vitaminkészítmények, például E- és B-vitamin, vagy a Cink segítik a bőrregenerációt. De a bőr belső táplálása mellett a megfelelő folyadékfogyasztásra is gondolni kell: télen jó a meleg tea, a gyümölcslé, zöldséglé vagy csak egyszerűen a víz.

Ajakápolás külsőleg

A bőr külső táplálásáról se feledkezzünk meg! Télen, ősszel és tavasszal a zsíros krémek ajánlottak az arcra, az ajkakra is kerülhet belőlük az esti lefekvés előtt. Az ajakápoló stiftek és ajakbalzsamok elférnek a táskában, napközben is bátran használjuk.

De nyáron is elkél az ajakápolás, hiszen a tengerparti nyaraláskor a meleg, szeles időben is könnyen kiszáradnak az ajkak, főleg, ha kevesebb vizet fogyasztunk. A fényvédő ajakápolók az erős napfény negatív hatásait védik ki. A hidratáló szájbalzsamok, stiftek, ajakírek az év bármelyik szakában hasznosak.

Ma már nem ciki, ha a férfiak is használnak ajakápolót, a számukra kifejlesztett termékeket a Pingvin Patika webáruházában is megtalálja.

Nézzen szét a Pingvin Patika webáruházában, válogasson a finom illatú és ízű, hatóanyagokban gazdag ajakbalzsamok, ajakírek, stiftek közül!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.