Egyenletes barnulást biztosító belsőleges készítmények

Egyenletes barnulást biztosító belsőleges készítmények

A napozás remek kikapcsolódás, és bőrünk is hálás érte, ám az erős UV-sugárzás gyakran kárt tehet benne. A megfelelő fényvédelem hiányában a bőr könnyen leéghet, amely pirosodással, fájdalommal és később hámlással jár. Az önbarnító készítmények segítenek az egyenletes barnulásban, és akár a téli hónapokban is szép barna bőrt kölcsönöznek. Próbálja ki az egyenletes barnulást biztosító belsőleges készítményeket, és élvezze a barnaságot!

GSK Haleon


Megtekintés Rács Lista

5 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

5 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Egyenletes barnulást biztosító belsőleges készítmény

Szép bőr egyenletes barnulást biztosító belsőleges készítménnyel

A mérsékelt napozás egészséges, hiszen gyorsítja az anyagcserét és a D-vitamin-képzéshez is nélkülözhetetlen. A szép, napbarnított bőr vonzza a tekintetet, főleg, ha egyenletesen, foltok, hámlások nélküli, összefüggő felületet alkot a testen. Ezt nem lehetetlen elérni, csak ismerni kell a napozás veszélyeit.

Az UV-sugárzás a ludas

A bőrt nyáron a káros UV- sugaraktól szükséges védeni. A napfény mintegy 50 százaléka látható fényből, 45 százaléka infravörös sugárzásból, 5 százaléka ultraviola (UV) sugárzásból áll. Ez utóbbi szintén három részre osztható: UVA-ra, UVB-re és UVC-re. Az alacsony hullámhosszú UVC-sugarak legnagyobb részét kiszűri a földfelszínt körülvevő ózonréteg. Az UVA-sugarak hullámhossza a legnagyobb, e sugárzás hatol a legmélyebbre a bőrben.

Az UVA-sugaraktól nem égünk le, de hosszú távon ez felelős a bőr öregedéséért és bizonyítottan szerepet játszik a legrosszabb indulatú bőrdaganat, a melanoma kialakulásában is. A bőr barnaságáról és a leégésről is az UVB sugarak gondoskodnak, amelyek szintén hozzájárulnak a bőrrák kifejlődéséhez. Minél nagyobb tengerszint feletti magasságban nyaralunk, annál erősebb UVB-sugárzásnak vagyunk kitéve.

Fényvédelem egyenletes barnulást biztosító, belsőleges készítménnyel

A megfelelő fényvédelem, mely tavasztól őszig ma már kötelező - tekintet nélkül nemre, korra, és nem csak akkor, ha napozni indulunk, hanem szinte minden szabadban töltött helyzetben. Ugyanis ennek hiányában a bőr könnyen, akár negyed óra alatt is leéghet, és ez kellemetlen pirosodással, fájdalommal és később hámlással járhat. A nagyobbik baj azonban a bőrrák, ami évekkel később jelentkezhet.

Ha szép, egyenletes színű bőrre vágyik, a fényvédő krémek mellé válasszon egyenletes barnulást biztosító, belsőleges készítményt is! Ez segít az egyenletes barnulásban, és akár a téli hónapokban is szép barna bőrt kölcsönöz.

A Pingvin Patika polcain megtalálható az egyenletes barnulást biztosító, belsőleges használandó, A- vitaminban gazdag lágykapszula.


Az írás a www.webbeteg.hu fényvédelemmel kapcsolatos cikkei alapján készült.