Borotválkozás utáni készítmények

Borotválkozás utáni készítmények

Az egyszerre sima és puha arcbőr gyakran álomnak tűnik, hiszen a borotválkozás után jelentkező irritáció kellemetlen, égő érzést okozhat. Borotválkozás során érdemes a higiénia betartására törekedni, fertőtlenítve a borotvát, és megfelelő borotvahabot vagy -gélt használni. Az utókezelés majdnem olyan fontos, mint az előkészületek, ezért próbálja ki honlapunkon kapható borotválkozás utáni készítményeket és más férfi kozmetikumokat is!

Corsodyl


Megtekintés Rács Lista

4 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Alex Fireball csomag

Kiszerelés: 100ml+200ml

Internetes ár:

1 475 Ft

Alex Sport csomag

Kiszerelés: 100ml+200ml

Internetes ár:

1 475 Ft

Internetes ár:

7 496 Ft

Internetes ár:

9 247 Ft

Megtekintés Rács Lista

4 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Borotválkozás utáni készítmények

Ezért szeretik a férfiak a borotválkozás utáni készítményeket

Egy igazán jó aftershave nyugtatja a borotválkozás utáni bőrt, megszünteti a bőrirritációt, táplálja és ápolja az arcbőrt és nem utolsósorban kellemes illatot kölcsönöz a férfinak.

Borotválkozás utáni készítmények kezdőknek is

A férfi ápoltságához hozzátartozik a sima, frissen borotvált arc. Az első pelyhekkel büszkélkedő fiatal férfipalánták szívesen borotválkoznak, igaz, nekik még elegendő hetente egy alkalommal.

Ahogy idővel sűrűsödik az arcszőrzetük, úgy sűrűsödnek a borotválkozós reggelek is. A borotválkozási rutin megszerzéséhez némi időre van szükség, és nem kell csodálkozni, ha egy óvatlan mozdulat miatt karcolás esik a bőrön és kiserken a vér- a kézi borotva használata szerencsére gyorsan megtanulható, a gépi borotváról nem is beszélve.

Óvja a bőrt a borotválkozás utáni készítmény

A tükörsima bőrért olykor a férfiaknak is meg kell szenvedni: az érzékeny bőrűek arca a borotválkozás miatt kipirosodhat, csípős, égő érzést keltve. A borotválkozás utáni készítmények azonban gyorsan és hatékonyan nyugtatják és regenerálják a bőrt azáltal, hogy összehúzzák a pólusokat. Emellett hidratálják, táplálják az arcbőrt. Kellemes illatuk sokáig elkíséri a férfit, ezzel téve vonzóvá és ápolttá a hölgyek számára.

Keresse a borotválkozás utáni készítményeket a Pingvin Patika webáruházban! Itt minden bőrtípusra talál megoldást.

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.