Gyógyszeradagoló

Gyógyszeradagoló

Ahogy a mondás szól: “Rend a lelke mindennek”. Ez különösen igaz azokra a betegekre, akik állandó gyógyszeres kezelés alatt állnak. A különböző gyógyszerek bevételét mindig számon kell tartani az esetleges mellékhatások fellépése miatt. A gyógyszeradagoló eszközök segítenek a heti gyógyszeradag számontartásában. A rekeszek segítségével mindig képben lehet a már beszedett gyógyszerek adagjával, elkerülve a túladagolást. Tekintse meg további ápolási eszközeinket is!

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

6 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

EP

Internetes ár:

737 Ft

EP

Internetes ár:

206 Ft

EP

Internetes ár:

3 455 Ft

EP

Internetes ár:

3 455 Ft

EP

Internetes ár:

3 455 Ft

EP

Internetes ár:

1 997 Ft

Megtekintés Rács Lista

6 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Gyógyszeradagoló doboz

Egyszerű, de hasznos eszköz a gyógyszeradagoló doboz

A gyógyszeradagoló doboz annak segít, aki többféle gyógyszer rendszeres szedésére kényszerül, és olykor elbizonytalanodik, bevett-e minden pirulát: az akár egy hétre előre is feltölthető gyógyszeradagoló doboz segít eligazodni, melyik gyógyszert a nap mely szakában szükséges bevenni.

Gyógyszeradagoló doboz időseknek

Ha huzamosabb ideig kénytelen az ember gyógyszert szedni, könnyen megesik, hogy néha el-elveszti a fonalat, melyik gyógyszert mikor vegye be és ez nem csak idősekre jellemző, hanem a fiatalokra is.

Persze az időseknél gyakori a feledékenységgel járó Alzheimer-kór, amely egy ideig lehetővé teszi, hogy a beteg saját magának adagolja a gyógyszereket, de ez idővel a betegség súlyosbodása miatt másra hárul. Az is szívesen használ gyógyszeradagoló dobozt, aki a beteg ápolásával foglalkozik, hiszen akár előre kiporciózhatja, melyik pirulából mennyit és főleg mikor ad majd oda a betegnek.

A praktikus gyógyszeradagoló doboz

A kis dobozka egyik típusa heti gyógyszerrendezésre, másik típusa napi, illetve napszaki gyógyszerrendezésre alkalmas. Előbbivel akár egy hétre előre kiporciózható a gyógyszer, a másik egyetlen nap gyógyszerelosztásában segít.

Utazáshoz is praktikus a gyógyszeradagoló doboz

Mivel mindkét típusú doboz viszonylag kicsi, kevés helyet foglal a táskában, így utazáshoz is kiváló.

A Pingvin Patikák webáruházában többféle gyógyszeradagoló dobozt talál, válogasson a kínálatból!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.