Pigmentbio

Pigmentbio

A Pigmentbio révén a BIODERMA átfogó programot ajánl a pigmentfoltos bőr kezelésére. A Pigmentbio termékcsalád a melanintermelés folyamatának minden állomásán kifejti hatását, így elősegíti a már meglévő barna foltok halványítását és felveszi a harcot az újak kialakulása ellen. A hatékonyság és a tolerancia közötti egyedülálló egyensúly lehetővé teszi, hogy azonnali és hosszan tartó eredményeket érjen el anélkül, hogy a bőrgyógyászati kezeléssel kapcsolatos mellékhatásokat kiváltaná.

GSK Haleon


Megtekintés Rács Lista

6 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

9 997 Ft

Internetes ár:

9 772 Ft

Internetes ár:

8 407 Ft

Internetes ár:

5 834 Ft

Internetes ár:

8 257 Ft

Internetes ár:

8 714 Ft

Megtekintés Rács Lista

6 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Bioderma Pigmentbio

Hatékony megoldás a pigmentfoltos bőr kezelésére

A Bioderma Pigmentbio termékcsalád átfogó programot kínál a pigmentfoltos bőr kezelésére. Az innovatív formulák célzottan fejtik ki hatásukat a melanintermelés minden fázisában, elősegítve a meglévő barna foltok halványítását és megakadályozva az újak kialakulását.

Egyensúly az hatékonyság és tolerancia között

A Pigmentbio termékek különleges összetétele lehetővé teszi az azonnali és hosszan tartó eredmények elérését anélkül, hogy bőrgyógyászati kezeléssel kapcsolatos mellékhatásokat váltana ki. Ezáltal bőre tisztább, egyenletesebb és ragyogóbb lesz, miközben megmarad érzékenységének egyensúlya.

Teljes körű kezelés a bőr világosításáért

A Pigmentbio termékcsalád teljes körű megoldást kínál a hiperpigmentált bőr kezelésére, legyen szó akár az arc, akár a test bőréről. Világosító tisztítókkal, C-vitamin szérummal, valamint világosító nappali és éjszakai ápolókkal a Pigmentbio lehetővé teszi számodra, hogy összeállítsd a számodra legmegfelelőbb rutint.

Válassza a Pigmentbio-t, és búcsúzzon el a pigmentfoltoktól!

Fedezze fel a Bioderma Pigmentbio termékcsaládot, hogy megszabaduljon a hiperpigmentációtól és visszanyerje bőre egyenletes és ragyogó tónusát!