Szappan

Szappan

A vírusok és baktériumok egyik kedvenc helye a kéz és a körmök. Ezeknek a területeknek a gyakori és alapos tisztítása sok kellemetlen betegséget megelőzhet. Egy alapos kézmosás 20 másodpercig, meleg vízzel és szappannal történik, átdörzsölve az ujjakat, körmöket, a tenyeret és a csuklót. A kézmosás minden tömegközlekedési eszközön való utazás után, mosdóhasználat után és étkezés előtt is fontos. Tekintse meg remek illatú szappanjainkat honlapunkon!

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

9 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Baba Szappan lanolinos

Kiszerelés: 90g

Internetes ár:

275 Ft

Internetes ár:

3 266 Ft

Internetes ár:

755 Ft

Internetes ár:

827 Ft

Kecsketej szappan NATÚR

Kiszerelés: 100g

Internetes ár:

1 169 Ft

Internetes ár:

175 Ft

Internetes ár:

225 Ft

Internetes ár:

225 Ft

Internetes ár:

2 419 Ft

Megtekintés Rács Lista

9 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Szappan

Nemcsak kézmosásra, hanem molyriasztónak a ruhásszekrénybe, de még ajándéknak is remek egy kellemes illatú szappan. Aki szereti a régről megszokott, marokba fogható szappanokat, válogasson a Pingvin Patika webáruházában, ahol igen széles a kínálat belőlük.

Ezért fontos a szappan

A szakirodalom szerint a fertőző betegségek 80 százaléka közvetlen érintkezés útján terjed, és a külső környezettel közvetlenül érintkezésbe kerülő bőrfelszínek közül a kéz tekinthető a legszennyezettebbnek, esetenként a legfertőzőbbnek. Ezért a gyakori, alapos szappanos kézmosás a fertőzések megelőzésének egyik legegyszerűbb módja- olvasható a webbeteg cikkében.

Hihetetlen, de igaz: napközben akár 500-1000 baktérium is megtelepedhet tenyerünkön és az ujjainkon. Egyes baktériumok akár órákig, hetekig képesek életben maradni és fertőzni. Ezért fontos a rendszer és alapos kézmosás.

Szappannal a betegségek ellen

A piszkos kéz miatt a legkönnyebben légúti fertőzések (nátha, influenza, tüdőgyulladás), hasmenéses megbetegedések és bizonyos típusú májgyulladások terjednek. Az alapos kézmosást is tanulni kell, nem csoda, ha általában a gyerekek hozzák haza a náthát, az influenzát, a hasmenést az óvodából, iskolából.

A baktériumok és vírusok terjedésének megakadályozásához a szappanos kézmosás a legjobb, legegyszerűbb és leghatékonyabb eszköz. Alapos kézmosással, kézfertőtlenítéssel a hasmenéses megbetegedések csaknem fele, a légúti fertőzések mintegy negyede megelőzhető.

Szappanok a Pingvin Patika webáruházából

Ma már se szeri, se száma a kézbe fogható szappanoknak: lanolinos, iszapos, kecsketejes tartalmú, de sószappan, olajtartalmú szappan is kapható a Pingvin Patika webshopjában. Egy szép csomagolású, ízléses illatú szappan ajándéknak is tökéletes választás.

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.