Shaker, kulacs

Shaker, kulacs

A rendszeres sportolást végzőknek már ismerős lehet a különböző étrend-kiegészítők és sportolást segítő eszközök világa. A népszerű fehérjetartalmú italporok segítenek az izmok megfelelő regenerálódásában, erősödésében és a normál csontozat fenntartásában. Az ízletes és laktató porokat különböző praktikus és stílusos shakerekben, kulacsokban is összerázhatja és elfogyaszthatja. Nézzen körül a változatos színű termékek között, és válassza ki kedvencét!

Bioderma Photoserm


Megtekintés Rács Lista

7 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

BioTechUsa fekete kulacs

Kiszerelés: 750ml

Internetes ár:

999 Ft

Internetes ár:

989 Ft

Internetes ár:

999 Ft

Internetes ár:

989 Ft

Internetes ár:

989 Ft

Internetes ár:

999 Ft

Internetes ár:

1 599 Ft

Megtekintés Rács Lista

7 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Shaker, kulacs

Mindig legyen kézénél kulacs, shaker!

Ha shakerre nincs is mindig szükség, kulacsra annál inkább! A folyadékpótlás egész nap fontos, ezért legyen a táskában a víz tárolására alkalmas tartály. A shaker azok hűséges társa lehet, aki proteinport fogyasztanak, vagy olyan étrendkiegészítő porokat, amelyeket vízzel elegyítve használhatóak fel.

Shaker sportolóknak

A sportolók pontosan tudják, mennyire egyszerű, praktikusan használható a shaker, amelyben a port a vízzel összerázva pillanatok alatt elkészíthető a fehérje koktél, a fogyasztó ital, a rostdús étrendkiegészítő, és a több készítmény.

A többféle színben kapható shaker azért is praktikus, mert van, aki többféle készítményt mixel nap mint nap, a különböző színű shaker segítségével könnyű megkülönböztetni a mixelt italt.

Shaker kismamáknak, időseknek

De nem csak sportolóknak jön jól a műanyag, könnyen rögzíthető, felcsavarható tetővel kapható, különböző űrmértékkel kapható shaker. Kismamáknak is, akik naponta többször is tápszert mixelnek a babáknak. Ugyanezért hasznos az idősek számára is, akik táplálékkiegészítőre szorulnak, és a por formájában kapható terméket csak vízzel elegyítve tudják elfogyasztani.

Könnyen szállítható shaker

A legtöbb shaker akkora, hogy kényelmesen befér a táska kulacstartójába. Mivel valamennyi szivárgásmentes, nem kell attól félni, hogy kifolyik a táskára.

Próbálja ki a Pingvin Patikák webáruházából is megvásárolható kulacsokat, shakereket!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.