Nodé

Nodé

A Nodé termékcsalád biológiailag aktív összetevői és különböző textúrái révén megoldást kínál a haj és fejbőr tisztítására. A Non-Detergens alapelv alkalmazásával, detergenseket nem tartalmazó formulái kíméletesen tisztítanak, miközben tiszteletben tartják a hajas fejbőr biológiai egyensúlyát. Normál, érzékeny, zsíros és korpás fejbőrre egyaránt találunk megoldást a termékcsaládon belül.

GSK Haleon


Megtekintés Rács Lista

6 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

6 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Bioderma Nodé

Kíméletes megoldás a haj és fejbőr tisztítására

A Bioderma Nodé termékcsalád biológiailag aktív összetevői és speciális textúrái révén megoldást kínálnak a haj és fejbőr alapos, ugyanakkor kíméletes tisztítására. A Non-Detergens alapelv alapján formulált termékek nem tartalmaznak agresszív tisztítószereket, így kíméletesen tisztítják a hajat és fejbőrt, miközben tiszteletben tartják biológiai egyensúlyát.

Széles skálájú megoldások minden fejbőrtípusra

A Nodé termékcsalád normál, érzékeny, zsíros és korpás fejbőrre egyaránt megoldást kínál, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. A korpásodás, zsírosodás, szárazság és érzékenység kezelésétől kezdve egészen a seborrheás dermatitisz és pikkelysömör speciális kezeléséig, a Nodé termékek segítenek megoldani a haj és fejbőr problémáit.

Hatékony és kíméletes összetevők

A Nodé termékcsalád hatóanyag kombinációi rendkívül hatékonyak és ellenállóképessé teszik a hajat és fejbőrt. Ezáltal biztosítják az egészséges, tiszta és ápolt megjelenést minden napra.

Bőrgyógyászok által ajánlott tisztító és ápoló termékek

A Nodé termékcsalád kifejezetten a bőrgyógyászok által ajánlott tisztító és ápoló termékeket kínálja, hogy mindenki számára megfelelő megoldást nyújtson a haj és fejbőr problémáira.

Fedezze fel a Nodé szakértelmet!

Válassza a Bioderma Nodé termékcsaládot, hogy megtalálja az ideális megoldást haj és fejbőre! Legyen mindig egészséges és ápolt a haja a Nodé termékekkel!