Hydrabio

Hydrabio

A vízhiányos bőr átmeneti állapot, ami minden bőrtípust érinthet. A Hydrabio termékcsalád célja, hogy a bőr megőrizze a természetes vízmegkötő képességét és visszanyerje ragyogását. Az AQUAGENIUM™ szabadalom visszaállítja a természetes hidratáció folyamatát és fokozza a víz keringését a sejtekben. A bőr újra kisimul, visszanyeri komfortérzetét és természetes ragyogását.

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

12 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

7 541 Ft

Internetes ár:

7 451 Ft

Internetes ár:

5 363 Ft

Internetes ár:

8 261 Ft

Internetes ár:

9 998 Ft

Bioderma Hydrabio krém

Kiszerelés: 50ml

Internetes ár:

8 819 Ft

Internetes ár:

8 909 Ft

Bioderma Hydrabio tonik

Kiszerelés: 250ml

Internetes ár:

6 722 Ft

Megtekintés Rács Lista

12 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Bioderma Hydrabio

Intenzív hidratálás vízhiányos bőrre

A vízhiányos bőr egy átmeneti állapot, ami bármely bőrtípust érinthet, és gyakran vezethet szárazsághoz és feszüléshez. A Bioderma Hydrabio termékcsalád célja, hogy segítsen megőrizni bőre természetes hidratáltságát és visszaállítsa annak ragyogását.

AQUAGENIUM™ technológia az intenzív hidratálásért

Az Hydrabio termékcsalád egyik kulcsfontosságú összetevője az AQUAGENIUM™ szabadalom, amely visszaállítja a természetes hidratáció folyamatát és fokozza a víz keringését a sejtekben. Ezáltal bőre intenzíven hidratálttá válik, és visszanyeri természetes ragyogását.

Fokozza bőre komfortérzetét

Az Hydrabio termékek nemcsak hidratálják, hanem megnyugtatják és simítják is bőrét, így visszaállítva annak komfortérzetét és simaságát. A rendszeres használat révén bőre egészséges és sugárzó lesz.

Teljes körű gondoskodás vízhiányos bőrért

A Hydrabio termékcsalád széles választékban kínálja hidratáló és ápoló termékeit, hogy mindenki megtalálhassa a saját bőrének megfelelő megoldást. Legyen szó arcápolóról, hidratálókról, micellás vizről, önhidratáló szérumokról vagy maszkokról, az Hydrabio termékekkel bőre újra hidratált és ragyogó lesz.

Fedezze fel a Hydrabio hidratáló erőt!

Válassza a Bioderma Hydrabio termékcsaládot, hogy segítsen bőrének visszanyerni természetes hidratáltságát és ragyogását, és élvezze a bőre újjászületését!