Kikapcsolódás

Kikapcsolódás

Időnként mindannyiunknak szüksége van arra, hogy elengedjük a feladatokat, a gondokat, és egy kicsit kikapcsolódjunk. Mindenki más módszerre esküszik, egyesek a sportban vezetik le a stresszt, másokat egy jó könyv köt le, sokan pedig egy kiadós pihenésre vágynak. Bárhogyan is választjuk meg életmódunkat, a legfontosabb, hogy szellemileg és fizikailag is regenerálódni tudjunk. Tekintse meg változatos kínálatunkat, és kapcsolódjon ki termékeinkkel!

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

1 elem

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

1 862 Ft

Megtekintés Rács Lista

1 elem

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Kikapcsolódás

Kikapcsolódás a hétköznapokban

A mentális egészség megőrzése korunk nagy kihívásai közé tartozik. A rohanó világ idővel a legtöbb emberben nyomot hagy: először pszichésen, majd fizikálisan is. Az „ép testben ép lélek” mondás fordítva is érvényes: ha ép a lélek, ép a test is.

Kinek fontos a kikapcsolódás?

Felnőttnek, gyereknek, idősnek, fiatalnak, egyszóval mindenkinek. A kikapcsolódásra számos lehetőségünk van: sport, hobbi, utazás, sőt, a szerencséseknek a munkájuk is ezt jelenti. Egy jó könyv mindig kéznél van! Ennél kellemesebb, nyugtatóbb esti kikapcsolódást nehéz találni a hétköznapokban. Lehet krimi, sci-fi, dráma, vagy romantikus regény, mesekönyv vagy ismeretterjesztő kiadvány, mind-mind kiváló választás.

Kikapcsolódás együtt

Érdemes próbálkozni a színezőkkel, ezekből ma már kimondottan a felnőttek számára változatok is elérhetőek, hiszen bizonyított tény, hogy az alkotás öröme, az elmélyült kézműveskedés bármely formája remekül szórakoztat. Ha a szülő a gyermekével együtt teszi ezt, mégjobb!

A Pingvin Patikákban, illetve webáruházában időről időre szezonális, kikapcsolódást segítő termékek közül válogathat, nézzen szét a honlapon!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.