Egyéb tisztálkodáshoz kapcsolódó termékek

Egyéb tisztálkodáshoz kapcsolódó termékek

A rendszeres és alapos tisztálkodás, bőrápolás és szépségápolás a mindennapjaink része. A kézmosástól elkezdve a hidratálókrémek használatán át a fültisztításig nap mint nap azon dolgozunk, hogy megőrizzük egészségünket. A honlapunkon megtalálható fültisztító készítmények és egyéb tisztálkodáshoz kapcsolódó termékek alapvetőnek számítanak minden háztartásban és fürdőszobában. Böngésszen bátran a kínálatunkban!

Eucerin Sun ajánlat


Megtekintés Rács Lista

3 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

3 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Egyéb tisztálkodáshoz kapcsolódó termékek

Egyéb tisztálkodáshoz kapcsolódó termékek a Pingvinnél

A Pingvin Patika webáruházában nemcsak kozmetikai készítmények, bőrápolási termékek, étrendkiegészítők, babaápolási cikkek, stb., hanem olyan praktikus, minden táskában szükséges termékek is elérhetőek, mint a papírzsebkendő vagy a fültisztító.

Papírzsebkendő legyen kéznél!

A hétköznapok egyik legkellemetlenebb helyzete, ha nincs nálunk papírzsebkendő. Az orrfújás, a tüsszögés, a maszatos kéz mind-mind zsebkendőért kiált. Ha sokat fujjuk az orrunkat, fontos, hogy többrétegű zsebkendőt szerezzünk be, így kevésbé dörzsölődik ki az orr bőre, kevésbé fog égni, hámlani. A többrétegű zsebkendő jobban felszívja a nedvességet.

Mire jó a fülpiszkáló?

Mindenre, kivéve a fültisztítást. Ezzel ugyanis árthatunk a hallójáratnak, hiszen a váladékot befelé nyomjuk, nem tud kiürülni a fülből. De például ecsetelésre kiváló. A fület langyos vízzel öblögessük ki, de a természet még enélkül is megoldja a tisztítást.

Tisztálkodáshoz kapcsolódó termék a fülspray

Fülpálcika helyett sokkal jobb a fülspray, könnyen bepermetezhető a hallójáratba. A kíméletes készítmény feloldja a fülzsírt, gátolja a váladék felszaporodását a hallójáratban, fülkürtben.

Nedves toalettpapír, de nem mindenkinek!

A nedves toalettpapírt kényelmes és könnyű használni: a maximális tisztaság érzete egyszerűen elérhető, de nem mindenkinek ajánlott. Aki aranyérrel, végbélgondokkal küzd, ne használja, mert a termékben található nedvesség irritálhatja az érzékeny bőrfelületet.

A Pingvin Patika webáruházának kínálatában fültisztító pálcikát és spray-t, és természetesen papírzsebkendőt is vásárolhat.

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.