Dekorkozmetikumok

Dekorkozmetikumok

A kozmetikumok és a sminktermékek használata már több ezer évvel ezelőtt is divat volt különböző népcsoportoknál, törzseknél. Bár manapság már mást jelent az arc festése, a sminkelés koncentrált percei ugyanúgy lázba hozzák a kozmetikumok kedvelőit. A szép smink előkészítéseként pedig ajánlott a rendszeres és alapos bőrápolás, arctisztítás és hidratálás. Tekintse meg a kínálatunkban található dekorkozmetikumokat, és kísérletezzen bátran termékeinkkel!

GSK Haleon


Megtekintés Rács Lista

2 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Internetes ár:

6 059 Ft

Megtekintés Rács Lista

2 termékek

/ oldal
Csökkenő sorrendbe

Dekorkozmetikumok

Szépüljünk dekorkozmetikumokkal!

Ahogy telnek az évek, egyre jobban szükséges sminkelni. A smink ápol és eltakar, az arc előnyös elemeit kihangsúlyozza, hátrányait elfedi. A jó stílus és ízlés persze mindehhez elkerülhetetlen.

Rúzs, a legfontosabb dekorkozmetikum

Életkortól függetlenül mindegyik nő tarsolyában ott a rúzs, legalább két árnyalatban. Világosabb nappali viseletre, a sötétebb estére, különleges alkalmakra javasolt. A rúzs kiemeli az ajkakat, vonzóvá, magabiztossá teszi a hölgyeket. A szájfény hidratál, volumen növelő hatású.

Alapozó, az alapvető dekorkozmetikum

Minden bőrhibát halványít, eltüntet, takar. Elfedi a pattanást, a miteszert, a gyulladt aknékat. Ritka, ha valakinek nincs rá szüksége. A bőrt, egységessé teszi, erre bátran mehet a pirosító, a púder.

Púder, a homogenizáló dekorkozmetikum

A púder fixálja a korrektorral, alapozóval kezelt bőrt az arcon, a nyakon, a dekoltázson. Széppé, egységes árnyalatúvá, mattá teszi a bőrt. Ügyesen használva nem kölcsönöz viaszbaba- arcot, hanem ízléses, ápolt megjelenést ad. A kőpúder és a porpúder bőrtípustól függően válaszható.

Pirosító, a pirító dekorkozmetikum

A pirosító élénkké varázsolja a sápadt, fakó bőrt, évszaktól függetlenül. Csak arra kell figyelni, hogy ízlésesen, a mértéket betartva vigyük fel az arc két oldalára. A túl sok pirosítóval nem érünk el célt, sőt, könnyen nevetségessé válhatunk. A bőrt üdévé, fiatalossá varázsolja.

A Pingvin Patika webáruházában megannyi dekorkozmetikai termék közül válogathat, olvasson, tájékozódjon a minőségi termékekről, és vásároljon stílusának megfelelően!

Az írás a www.webbeteg.hu cikkei alapján készült.