Miben segít a Vagilact-Q?

Miben segít a Vagilact-Q?

Előzze meg és lendüljön át a legkényesebb intim szituációkon is a Vagilact-Q segítségével!

 

A legtöbb nő élete során többször is tapasztal diszkomfortérzetet (hüvelyfolyás, viszketés, égő érzés, szárazság vagy más hasonló kellemetlen tünet) az intim területeken. Kényes helyzet, amin átlendülhetünk valamilyen recept nélkül kapható kúppal vagy hüvelytablettával, mint a Vagilact-Q, de még jobb, ha tisztában vagyunk vele mi okozza a hüvely normál pH-jának eltolódását, és a megelőzésre helyezzük a hangsúlyt.


Az egészséges női hüvelyben a tejsavbaktériumok (lactobacillusok) vannak túlsúlyban. 90-95% az előfordulási gyakoriságuk, ami biztosítja a megfelelő savas közeget. Ha a hüvely természetes egyensúlya felborul, a tejsavbaktériumok száma lecsökken, így azok nem képesek a megfelelő savas környezet biztosítására és a baktériumölő hatás kifejtésére.

Miben segít a Vagilact-Q?Tudta? Az emberi szervezetben 10x annyi baktérium található, mint emberi sejt. Legtöbbjük egyáltalán nem okoz problémát, sőt, ezek felelnek többek közt az élőflóra egyensúlyáért, az emésztésért és az immunrendszer működtetéséért.  Ilyen jó baktériumok a lactobacillusok is, melyek a női intim flóra jellemzői. Előfordul, hogy a számuk lecsökken. Egy antibiotikum kúra például nem csak a rossz, de a jó baktériumokat is pusztítja az egész szervezetben.

TARTSON BE NÉHÁNY SZABÁLYT ÉS ELŐZZE MEG A KELLEMETLEN TÜNETEKET

1.      Ne vigye túlzásba az intim mosakodást

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de a túlzott intim tisztálkodás árthat. A hüvely "öntisztuló", ezért nem kell naponta kimosni. (Az, hogy a hüvely “öntisztuló” azt jelenti, hogy az általa termelt váladék eltávolítja a felesleges vizet és baktériumokat a felszínéről.)

A napi rendszerességű hüvelyöblítés pedig semmiképp sem javasolt, mert ezzel “lemossa” a hüvely saját védőrétegét, amitől még érzékenyebb lesz, és könnyebben kap el fertőzéseket.

Ahol tisztálkodni kell, az az ajkak közötti rész és a gát területe.

2.      Kerülje az illatosított kencéket és betéteket

Higgye el, a saját természetes illata a párjának is kívánatos lesz, és a napi külső mosakodással épp eléggé „kordában tudja tartani” az intim illatot. A dezodorok és kencék csak irritálják az intim részeket, viszketést okozhatnak, a hüvelyt pedig védtelenebbé teszik a fertőzésekkel szemben.

Miben segít a Vagilact-Q?Tudta? Amit eszik, az intim területek illatát is befolyásolja. A különböző ételekmás-más illatot és ízt kölcsönöznek az intim területeknek, így például az ananász - magas cukortartalma miatt - édesít. A sokak által kedvelt menta pedig nem csak a leheletet frissíti fel, hanem az intim területeket is, legalábbis, ha rendszeresen fogyasztja.

 3.      Viseljen kényelmes, szellős pamut bugyit

Mindannyian szeretjük a szexi fehérneműket, de jobb, ha ezeket a randira tartogatjuk.

A hétköznapokban használt fehérnemű komfortos, azaz:

  • pamutból készül, mert a műszálasba beleizzadhat, amitől kiütéseket kaphat;
  • nem szűk, nem vág, nem tapad, mert ezzel is biztosítja az intim területek szellőzését;
  • véletlenül se tanga, mert az a formájából adódóan átviheti a kórokozókat a genitáliákon.

4.      WC használat után tartsa az irányt

Mindig elölről hátrafelé törölje magát pisilés és székelés után, mert ezzel meggátolhatja, hogy a bélrendszerben élő baktériumok megfertőzzék a hüvelyt. Ha mindig jó irányban végzi ezt a mozdulatot, még a hólyaghurut ellen is sokat tesz.

5.      Cserélje le a vizes fürdőruhát

Lassan itt a strandszezon, de a szerencsések máskor is élvezhetik a fürdőket, ezért ez a tanács is aktuális egész évben. A kánikulában persze különösen jólesik a hűvös, vizes fürdőruha, de ez az intim területeken fertőzések melegágya lehet, ezért mindig cserélje szárazra.

6.      Az antibiotikumot mindig az előírás szerinti ideig használja

Ha hüvelyfertőzésre az orvosa antibiotikum kúrát írt elő, ne hagyja abba az előírtnál korábban akkor se, ha csökkennek a tünetei. Ha a kórokozók nem pusztulnak el, a fertőzés könnyen visszatérhet. 

 7.      Antibiotikum kúra után regenerálja a hüvelyflórát is

Az antibiotikum nem tesz különbséget jó és rossz baktériumok között, ezért a lactobacillusok egy része is áldozatul esik a kúrának. Segítheti a hüvely regenerálódását, ha gondoskodik a tejsavbaktériumok pótlásáról, a pH egyensúly visszaállításáról. Megelőzésként is használhat lactobacillus tartalmú készítményt, mint amilyen a Vagilact-Q.

 Miben segít a Vagilact-Q?Tudta, hogy egy rosszul megválasztott diéta is befolyásolhatja az intim egészséget? Ezt a rendkívül érzékeny biológiai rendszert egy sor tényező befolyásolja a hormonális állapottól az életkoron át a betegségekig. Egészséges, vitamindús táplálkozással, a szélsőségek kerülésével és sok folyadék (lehetőleg víz) fogyasztásával az intim egyensúlynak is jót tesz.

HA MÉGIS FELBORULT AZ EGYENSÚLY LENDÜLJÖN ÁT RAJTA VAGILACT-Q SEGÍTSÉGÉVEL

A Vagilact-Q hüvelytabletta Lactobacillus, tejsav és természetes hatású ösztrogén kombinációjával segít az egészséges hüvelyflóra helyreállításában és fenntartásában úgy, hogy

• hozzájárul a normál hüvelyflóra visszaállításához;

• segít a bakteriális vaginózis (BV) tüneteinek kivédésében;

• csökkenti a kellemetlen tüneteket (égő érzés, hüvelyfolyás, viszketés);

• megakadályozza a gyakori gombás és bakteriális hüvelyi fertőzések kiújulását.

Mikor tanácsos a Vagilact-Q hüvelytabletta alkalmazása?

• minden fertőzés kezelése után (bakteriális és gombás fertőzés esetén is); a hugyuti és hüvelyi mikroflóra helyreállítására;

• bakteriális vaginózis esetén, antibiotikum kúra után kiegészítő kezelésként;

• megelőzésre – a normál pH tartomány és ezzel a természetes intim védelem fenntartására.

 Előzze meg és lendüljön át a legkényesebb intim szituációkon is  a Vagilact-Q segítségével!

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!


Weboldalunkon még többet olvashat az intim egészségről.

Katt ide: https://vagilact.hu/



Kapcsolódó termékek

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége