Vásárlói vélemények

Tamási Sándorné

2023. 05. 15.

100%

Többször rendeltem nagyon elégedett vagyok!

Szentesi-Horváth Gyöngyi

2023. 05. 15.

100%

Minden szempontból nagyon jó patika. Egyet sajnálok helyileg messze esik tőlem, de a szállítás is korrekt. Köszönet mindenért.

Szalkainé P. Anita

2023. 04. 27.

100%

Precíz, pontos, megbízható a Pingvin Patika, és az utóbbi két rendelésemnél már gyorsabb is, mint eddig. Kedden délben megrendelt csomagom Szegedről, Székesfehérvárra történő házhoz szállítással másnap délelőtt már itt is volt.

Kun Miklósné

2023. 04. 24.

40%

Második alkalommal rendeltem a webáruházban. Sajnos az a tapasztalatom hogy miután nincsen telefoni elérhetőségük, nagyon nehézkes a kapcsolattartás. Ha gond adódik a rendelés teljesítésekor nem jelzik a megrendelőnek megvárják amíg a megrendelő reklamál. Az email-re 2 napon belül válaszolnak az online ügyfélszolgálat nem mindig működik, így a kiszállítás is csúszik.

Kiss Károlyné

2023. 04. 12.

100%

2 havonta innen rendelek több éve! Ár érték arány itt a legjobb! A hatalom az elképesztő arrogáns rendelete felháborít, hogy a vény nélküli gyógyszert csak személyesen lehet átvenni atvenni Szegeden!! Nyilván a fideszes patikakbol nem fogyott az áru! Ez felháborító!!

Dervaricsné Reggel Anikó

2023. 03. 27.

20%

Évek óta jól működő kapcsolatunk volt a webáruházzal. Jelenleg a megrendelést kettébontja - csak személyesen átvehető, és postázható külön megrendelésre. Miért nem lehet személyes átvétellel egyben átvenni a teljes megrendelést? Egy megrendelés, egy költség, személyes átvétel.

Pingvin Patika - 2023. 03. 27.

Kedves Anikó! Személyes átvétellel a teljes megrendelése átvehető az átvételi ponton, csak kiszállítással nem tudjuk a teljes csomagot küldeni. Üdvözlettel, Pingvin Patika webáruház

Sóskuti Péter

2023. 03. 27.

-20%

Régóta rendelek rendszeresen Önöknél . Nem csak én hanem a családom több tagja és azok a barátaim is akikkel megismertettem az Önök szolgáltatását. Sajnos amióta a rendelet a gyógyszerek szállításával kapcsolatban megjelent azóta csak egy alkalommal tudtam úgy szervezni , hogy a szállítás ingyenes legyen. Nagyon jó lenne ha Budapesten lenne egy olyan értékesítési pontjuk ahol a megrendelt gyógyszereket is átlehetne venni. Nem tudom ha vonattal leutazok szegedre , hogy tudok eljutni a patikájukba. Jó lenne ha lenne a neten egy útvonalterv az állomástól a patikájukig / sok nyugdíjas társam megköszönné/, illetve ha megrendelem a gyógyszereket is és nem éri el az a 15.000 Ft-t kell-e szállítási díjat fizetni . Ezek fontos információk lennének azok számára akik még mindíg szeretnének Önöktől vásárolni !

Kiss Károlyné

2023. 03. 27.

100%

Évek óta rendelek innen 3 havi gyakorisággal! Soha nem volt semmi gondom! Az árakat összehasonlítva a többi web patikával, ez a legolcsóbb! A kormányrendelet egy elképesztő hülyeség, hogy csak személyesen lehet Szegeden átvenni sok vény nélkül kapható étrend kiegészítőt, még akkor is, ha a saját városban van Pingvin patika! A videkieknek ezért utazni kell!

Schultz László

2023. 03. 23.

100%

Másodjára vásároltam Önöknél az ország másik feléből. Hogy miért ? Mert az áraik korrektek, gyors az ügyintézés és a szállítás. A kapott termékek nem "holnap" járnak le. Ezek apróságoknak tűnhetnek, de bizton állíthatom, ma Magyarországon kevés ilyen cég van. Hálás köszönet Önöknek a munkájukért !

Pál Anikó

2023. 03. 13.

100%

Köszönöm, a terméket kedden megrendeltem, csütörtökön már megkaptam, minden az előre megadott információk szerint történt és rendben volt: az árú, az ár és a szállítás (SMS.-küldése...) is. Köszönöm a pontos munkát és a minőségi terméket!!! Üdvözlettel: P. Anikó

Molnár Brigitta

2023. 02. 21.

100%

Nagyon sokat rendelek ebből a webshoppból. Legutóbbi rendelésemnél az egyik gluténmentes liszt zacskója kiszakadt, így egy kis liszt kiborult. Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgàlattal, nagyon hamar és korrektül orvosolták a problémát. Ár-érték arányban a legjobb webáruhàz. Megbízható, nagy vàlasztèkkal rendelkezik. A termékekről megfelelő mennyiségű információkat lehet olvasni. Én nagyon szeretek innen vásárolni.

Szűcs László

2023. 02. 15.

100%

A regisztráció gyorsan működött.

Lecsik-Doncsecz Beatrix

2023. 02. 13.

40%

Többször rendeltem már az oldalról, azonban a legutóbbi rendelésem során a rendelt vitaminhoz tartozó adagoló kanál ripittyára volt törve es maga a doboz is szakadt volt. Ez csalódás számomra, ennek ellenére ajánlom az oldalt.

Kiss Barnabás

2023. 02. 06.

100%

nagyon jó a pingvin patika

Tibor

2023. 02. 01.

20%

A betegtájékoztató megtekintésének lehetősége gombra hiába kattintok, nincs feltöltve a dokumentum. Így a termék hatóanyagtartalma nem derül ki előzetesen. A termék megérkezése után derült ki, felennyi a hatóanyaga, mint a jó terméknek.

Pingvin Patika - 2023. 02. 01.

Kedves Tibor! Köszönjük jelzését, észrevételét javítjuk, amint megkapjuk a szükséges információkat. Köszönettel, Pingvin Patika

S. Mónika

2022. 12. 07.

100%

Amig tudják tartani a jó áraikat, innen rendelek főleg. Köszönet az üzemeltetőknek, ott dolgozóknak!

Szarka Ildikó

2022. 11. 16.

-20%

Okt 31-i dátummal rendelést adtam le. Vissza igazolták,a számla kiállításáról is értesítettek. Két napja nem mozduló ki a lakásból és várom. Posta kézbesítését?! Hiába! Ha Önök az ország legalja futár cégével dolgoznak, biztos, hogy nem rendelek önöktől semmit ezt követően!

Németh György

2022. 11. 14.

100%

Most először rendeltem tőlük Budapestről, a rendeléstől számított 4. nap nálam volt a termék... Az áraik szuperek a küldés gyors, maximálisan ajánlani tudom a boltot mindenkinek lakhelytől függetlenül...

DH

2022. 11. 07.

100%

A véleményeket olvasva szerettem volna én is elmondani az enyémet. BÁRCSAK minden patika és webshop ugyanezt kínálná, mint a Pingvin Patika. Precizitást, gyorsaságot, könnyen kezelhető weboldalt, sok információt a termékről. (Akinek gondja van egy adott eszközön, kérem, miért nem próbál egy másikat? Vélemény helyett kérjen segítséget, tapasztalataim alapján hiszem, hogy itt megoldható a probléma!) A csomagban a termékek gondosan voltak csomagolva, azt kaptam, amit rendeltem. Gyorsan. Sokkal kedvezőbb áron, mint bármelyik más patikában a városunkban, köszönhetően a túlárazásoknak itt, közel 200% az eltérés. Az összes itt megtekintett termék kedvezőbb áron van, mint bárhol máshol interneten, vagy nálunk a patikákban, reformboltokban. 1 terméknél nem volt csak kellő mennyiségű információ kint, amellett, hogy gördíteni kellett még így is azt, amit viszont közöltek róla. Egy apró infó hiányzott számomra, de kereső segítségével megtaláltam máshol, amit tudni akartam a termékről. A keresőt amúgy is használom, árösszehasonlítás miatt, nem okozott nehézséget. Az itt megtalálható leírások egyébként bőségesek, sokkal többet közölnek, mint egy átlagos webáruház, és pl konkurens cégeké. Igazi negatív dolgot keresve sem találok, pedig nagyon kritikus vagyok a rendeléseimmel. Jó lenne, ha véleményt is átfontoltan írna mindenki. Ha negatívumot találunk, próbáljuk megoldani, jelezni, ez szolgálja a fejlődést, és nem a keserű vélemény, ahol átérzik, hogy lehetett volna tenni a helyzet megoldásáért részünkről is. Az ügyfélszolgálatuk gyors, az ünnepek alatt is kaptam választ. Bárcsak minden városban lenne Pingvin Patika, a vényköteles gyógyszerek kiváltásához is!

Kemény Emese

2022. 10. 24.

100%

Maximálisan megvagyok elégedve. Én Miskolcra rendelek, foxposttal. Gyorsak, még így is árban a legkedvezőbb. További jó munkát!

Elem 1-20/175

Megjelenítés Oldalanként