Vásárlói vélemények

Zomi Edit

2022. 09. 28.

100%

Több mint 40 rendelés ....ezzel mindent elmondtam!:)) Soha semmi gondom nem volt a szálítással, csomagolással. Az akciók minidg vonzóak!

Nagy Jõzsefné

2022. 09. 05.

100%

Éveken keresztül CSAK a Pingvin patika webáruhàzban vásároltam családtagjaimmal együtt. Kivàló árakon tudtunk vásárolni. A patika szállítása is hibátlan volt! Sajnos, megszüntették azt, ami jól működött több ezer ember közös megelègedésével. Tovàbbi sikeres munkát kívànok!

novak jozsefne

2022. 08. 12.

-20%

Legyen ez a kormány szégyene hogy meghozta ezt a rendeletet, hogy vény nélküli gyógyszert is csak személyesen lehet vásárolni. Nyilván kormány tagnak van érdekeltsége egyes győgyszertárban amiért megszüntette a postai gyógyszerek rendelhetőségét. Talán elbuknak mielőbb és visszaállhat a rend. Mindenben hazudnak. A patika nagyon jó volt és mindent körültekintően kezelt. Más országokban a vény nélküli gyógyszereket autómatából is lehet venni. Bízzunk reméljünk, hogy a pingvinpatika is visszakapja a korábbi engedélyt. Már nagyon várom

K. Erika

2022. 08. 02.

100%

A patika kínálata tökéletes. A kiszállítás hossza változó, de különösebb probléma nincs vele. Viszont a júliusban életbe lépő változásnak én se örülök. Kíváncsi vagyok rá, hogy miért kellett ezen változtatni? Az online rendelésnek pont az volt az előnye, hogy sorban állás nélkül megkaphattam a gyógyszereket. Így, ha netalán megint vírusos torokfertőzésem, vagy Covidos megbetegedésem lesz, sorban állhatok a fájdalomcsillapítóért, köptetőért,stb. Nem beszélve arról, hogy azok az idősek, akik mozgáskorlátozottságuk miatt használnak tüneti fájdalomcsillapítót, most ők is rákényszerülnek az otthonuk elhagyására.Újabb értelmetlen döntés...

Klári Sajbán

2022. 07. 28.

20%

Rendeltem a webáruházból - egyéb termékek mellett - 6 db Vitamonsters Multivitamin nyalókát. Sajnos csalódás volt számomra, ugyanis a webáruházban a terméknél csupán az került felüntetésre, hogy 100% -os gyümölcslével ízesített, 8 féle vitaminnal dúsított, nem tartalmaz mesterséges színező vagy ízesítő anyagot. Fogyasztása óvodás kortól javasolt. Nos, ezek után Unokámnak gond nélkül megrendeltem, aki cukrot, cukorszármazékot nem fogyaszthat. Sajnos, csak a csomag kézhezvételekor szembesültem vele, hogy az édesség cukrot, ezen felül glükóz szirupot is tartalmaz. Javaslom, sziveskedjenek az édesség összetevőit is feltüntetni, ha ez korábban megtörtént volna, nyilván, nem rendelem meg! Több árut rendeltem, sajnos volt egy termék, amely fogyaszthatatlanná vált (porrá tört) a szállítás során ! (csomagolási figyelmetlenség!) Nem voltam elégedett!

Tárnyik Pálné

2022. 07. 26.

40%

Nem értem, hogy amit csak személyesen a patikában lehet átvenni a jogszabályi változás miatt, azért miért kell szállítási költséget fizetni, hiszen a megrendelt termékek el sem hagyják a gyógyszertárat, nem szállítja azokat futár sehova sem. Más webáruházban a személyes átvételért semmiféle díjat nem számolnak fel. Azt sem értem, hogy amit egyébként a futár házhoz szállít, mert nem tartalmaz pl.olyan vitamint, amit csak a patikában lehet átvenni, azt miért nem lehet személyesen is átvenni egy általam kiválasztott patikában úgy, mint ezelőtt? Ha a futár házhoz viheti, egy másik patikába miért nem viheti el? Nincs benne logika. Jó lenne, ha legalább azokra a termékekre megmaradna ez a lehetőség, ne csak a drága házhoz szállítás,mert hiába rendelem meg olcsóbban, ha a szállítási költség elviszi a megtakarítást. Megjegyzem, hogy ebben az esetben sem tartom korrektnek a szállítási költség felszámolását személyes átvétel esetén. Ez megoldás lenne az olyan emberek számára is, ahol van a településen vagy egy közeli településen Pingvin Patika és ott személyesen át tudnák venni az olyan termékeket, amelyeket futár is szállíthat.

Borbála Zavadil

2022. 07. 18.

100%

A patika értékelésem továbbra is 5*. A személyes átvételhez kötött gyógyszerek,szerintem hamarosan oltáshoz fognak kötődni! Ha nem vagy beoltva,nincs gyógyszer,nem mehetsz be majd a patikába. Szomorú!

András Sas

2022. 07. 08.

40%

Fantasztikus hogy vannak még ilyen emberek " 6 csillagot adnék" Gondolom az Android mellőzése optimalizáláskor vezetett egy lassú kínszenvedés es rendelési folyamathoz aminek a végén egy doboz 8 szemes kapszulából rejtélyes en 20 szemes lett plusz két doboz 8 szemes.Lemonani persze már nem ilyen egyszerű! 6 csillag mi?

Darai Erzsébet

2022. 06. 17.

100%

Gyors szállítás, megbízható,nagyon kedvező árak sokat spóroltam! :)

Dohar János

2022. 06. 14.

-20%

Ez a törvény ami 2022-től lépett érvénybe, kimondottan a vidéki embereket sújtja. Amit Önöktől rendeltem árukat, elég sokat spóroltam rajta. Mivel nyugdíjas vagyok, bizony az nekem sokat jelentett. Ez tényleg egy agyament törvény. Ugyan kinek a zsebébe vándorol a nyugdíjamnak az a része, amit a vidéki gyógyszertárban kell megvennem. Mert azért számolni én is tudok, és látom a különbséget, annál is inkább, mert nyugdíjas kereskedő vagyok. Szomorú vagyok, mert ez a törvény főleg a falvakban élő kisnyugdíjasokat sújtja. Nem tudom, hogy ez kinek hozza a hasznot, de biztosan annak, akinek amúgy is sok pénze van. Szomorú!!!

Szabó Míra Zsóka

2022. 06. 13.

100%

6 csillagot is adnék, ha lehetne!

MOLNÁR éva Julianna

2022. 05. 09.

100%

Évek óta rendszeres vásárló vagyok,mert mindig gondosan csomagolt ,korrekt áron értékesített terméket kapok.Sajnálom,hogy a homeopátiás készítményeket már nem vehetem meg online.

Krasnyánszki Zoltánné

2022. 02. 10.

-20%

Nagyon köszönöm, a gyors kiszállítást. A legjobb árat, itt találtam.

Istvan Taubert

2022. 02. 07.

100%

MEGBÍZHATÓAN KORREKT ÁRAK

Oros Orsolya

2022. 02. 07.

100%

Ha tehetném, 6 csillagot is adnék a Pingvin Patikára❤️ Igaz, a webshopban még nem vásároltam, viszont az egyik debreceni üzletet rendszeresen felkeresem. Kiváló választék, kedves kiszolgálás, változatos akciók????

Arnócz Kriszta

2022. 01. 27.

100%

Remek üzlet, nagyon megbízható! Hétfőn rendeltem és szerdán megérkezett a csomag. Csakis szuperlatívuszokban tudok a Pingvin Patikáról nyilatkozni! Köszönöm szépen, hogy a januári ésszerűtlen törvény mellett (vagy ellenére) is lehetőség van még sok termék beszerzésére online. Szeged a legjobb! ♥

Kriszta Arnócz

2022. 01. 26.

100%

Nagyon nagy segítség volt, hogy Szegedről, a legjobb patikából tudtam rendelni vitamint, fájdalomcsillapítót, utazáskor fellépő rosszullét elleni tablettát, anyukámnak aszpirin projectet, ergo rengeteg terméket. Borzasztóan szomorú vagyok, hogy sok vitamin is gyógyszernek minősül, így sajnos negyedannyi terméket tudok csak rendelni. Már falun élek és itt drágábbak a gyógyszerek/vitaminok, akció sosincs.

Rácz Pál Lázár Tímea

2022. 01. 25.

100%

Nagyon jó a webshop, széles a választék. Az árak is barátiak. Gyors, pontos szállítás, előre fizetési lehetőség kártyával. Kérhető csomag pontra is a rendelés. Mi Foxpost - ba kérjük. Végülis mindegy, csak futár ne! Tisztelt a kivételnek.

Anita Eőry

2022. 01. 19.

100%

Rengeteg megtakarítás a sok-sok év alatt! Hála Önöknek! :) Jó ár-érték arány, mindent megtaláltam, amire szükség volt. Sajnálom, hogy 2022. január 1-től a jogszabályi változás miatt már nem rendelhetünk Önöktől gyógyszereket a távolság miatt! Ezáltal a gyógyszer rendelésem 0-ra esett, így a megrendeléseim értéke felére, időnként harmadára csökkent, ami ekkora tételnél sajnos számottevő :( Remélem, minél előbb módosítják ezt az agyament törvényt, mert sok embernek nehezítették meg az életét 2022-ben. Az online világban, vissza a személyes átvételhez!??? Rettenetesen sajnálom, gondolom a Pingvin Patika meg a forgalom csökkenését sajnálja.

Szabó Lászlóné

2022. 01. 09.

100%

Nagyon szerettem a Pingvin Patikák. Sajnálom hogy sok mindent nem rendelhetünk 2022 január 1-től. Nálunk nincs patika, ezèrt jó volt hogy tudtam rendelni és postás munkahelyemre elhozta. Ezután vegyek ki szabit és utaztak el 15-20-25 km- t, hogy nyitvatartás alatt elmenjek egy patikában. Nagyon sajnàlom ezt a helyzetet, hogy így alakult.

Elem 1-20/154

Megjelenítés Oldalanként