A szép dekoltázsért

A szép dekoltázsért

A szép dekoltázsért

Az idő múlásával sajnos bőrünk megereszkedik és elveszti a rugalmasságát. Kis odafigyeléssel és néhány egyszerű praktikával azonban hosszabb ideig megőrizhetjük a dekoltázs bőrének feszességét: ápoljuk és tornáztassuk meg rendszeresen a kényes testrészt – és nem marad el a várt eredmény!


Érdemes az esti zuhanyzás során hideg-meleg vizes váltózuhannyal edzeni a bőrt, így rugalmasak maradhatnak az erek és a szövetek. Körözzünk a zuhanyrózsával a mell körül fél-fél percig. Tusolás után érdemes feszesítő testápolót használni a dekoltázsra és a szegycsontra is mindkét irányból. A vállunk vonalát se hagyjuk ki a testkezelésből. A kívánt hatás érdekében tornagyakorlatokat is bevethetünk.

 

Bár a mellet külön nem lehet tornáztatni, a körülötte lévő izmokat annál inkább! Két tenyerét tegye össze a melle előtt, mintha tapsolni szeretne, és szorítsa össze tíz másodpercre, majd engedje el – ismételje meg tízszer. Feküdjön a földre, a térdét hajlítsa be. Kezébe két félliteres ásványvizes palackot vagy súlyzót foghat, és nyújtsa ki oldaltartásba, majd zárja össze a magasban. Háromszor tíz ismétlésszámmal már szép eredményeket lehet elérni néhány hét alatt.



Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége