Egészséges ajándékötletek karácsonyra

Egészséges ajándékötletek karácsonyra

Mindig nehéz kitalálni, hogy karácsonykor ki minek örülne a legjobban. Összeállításunk azoknak segít, akik az egészség jegyében szeretnek ajándékozni.

Zöldtea-válogatás

Ha az egészségmániás rokon vagy barát szeret teázni, imádni fogja ezt a teaválogatást. Méregtelenít, tisztít, fogyaszt, üdít, élénkít.

Gyógynövények

A cserépbe helyezett magvak, akár a citromfű vagy a menta, mind finomak. Nemcsak a konyha éke az illatozó zsálya, citromfű, petrezselyem, bazsalikom, de főzéskor is hasznosak. A finom fűszerek mutatósak és egészségesek.

Olívaolaj

Más olajokhoz képest sokkal egészségesebb akár főzéshez, pácoláshoz, akár salátákhoz használjuk. Olívaolajat fűszerezhetünk különféle fűszerekkel, szép üvegben és csomagolásban kiváló ajándék lehet.

Házi gyártású szappan

Csokoládé

A csoki legegészségesebb verziójának a kakaótartalma 70% felett van, így érdemes ilyet választani. Nem túl édes, de az ínyencek odavannak érte. Szép csomagolásban ideális ajándék lehet.

Házi gyártású szappan

Zabkása vagy gyertyaviasz színű, kecsketejes, illatos – ezer változata létezik. Az olcsó, szép, mutatós szappannak örülnek, és biztosan mindenki használni fogja.

Párologtatóedény

Párologtatóedény

A szobában tartandó párologtató gátolja a köhögést, könnyebb légzést enged, légúti megbetegedések ellen jó. Ha illóolajat csepegtetünk bele, kellemes illat lesz a lakásban.

Gyümölcscentrifuga

Télen nem lehet elég friss gyümölcsöt enni. A gyümölcslé a hideg hónapokban aranyat ér, igazi vitaminbomba. A centrifuga az utolsó hasznosítható összetevőt is kipréseli a gyümölcsökből.

Lépésszámláló

Sportos alkatoknak igazán jó választás, de a lustábbakat is mozgásra ösztönzi ez az ajándék. Az újabb verziókat már számítógéphez is lehet csatlakoztatni, és a weben versenyezni, hogy ki járta le jobban a lábát.

Ajándékutalvány

Fürdőbe, masszírozásra mindenki szívesen megy – kortól és nemtől függetlenül. Mindkettő lazít, frissít, méregtelenít, üdíti a testet és a lelket. Tökéletes töltekezés télen.

Konditerembérlet

A hideg idő nem kedvez a szabadban végezhető sportoknak, ezért a fitnesz- és kondibérletet garantáltan kihasználják a mozgásmániások. A karácsonyi menüt is le kell dolgozni valahogy, így ezzel az ajándékkal nehéz mellélőni.

Zöldségpároló

Koleszterinszint-csökkentésre vagy csak az egészségesebb ételek miatt ajánlott, ugyanis a párolás megőrzi a zöldségek értékes tápanyagait.

Nyugodt hétvégeNyugodt hétvége

Egy hétvégi kirándulással, egy hosszú hétvégével meglephető az idősebb szülő, házaspár, a fiatalok, a kisgyerekes családok egyaránt – legyen az külföld, belföld, nagyváros vagy vidék. Utazni mindenki szeret!

Kapcsolódó cikkeink:



Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége