Vaníliás krémtúró egyszerűen

Vaníliás krémtúró egyszerűen

Aki szereti a tejtermékeket, ezt a desszertet is szívesen próbálja majd ki. A vasárnapi ebéd méltóan zárható le ezzel a finomsággal.

 

Hozzávalók

  • 4 dl tej
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 3 ek. cukor
  • 1 ek. vaníliás cukor
  • 25 dkg túró (sovány)

Elkészítés

  1. A 4 dl tejből sűrű pudingot főzünk. 1 decivel elkeverjük a pudingport és a cukrokat, a maradék 3 deci tejet pedig felmelegítjük. A tejhez hozzákeverjük a pudingos tejet, végül 2-3 percig forraljuk.
  2. Forralás után levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a villával kicsit szétnyomkodott túrót. Elkeverjük alaposan az egészet, majd krémesre turmixoljuk.
  3. Ízlés szerint tovább édesítjük, ha szükséges. Ha elkészült, tálkákba öntjük, hűtőben lehűtjük.

Forrás: www.mindmegette.hu



Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége