Megérkezett az első patikai alkalmazás, a Pingvin Zsebpatika!

Megérkezett az első patikai alkalmazás, a Pingvin Zsebpatika!

Megérkezett az első patikai mobilalkalmazás a Pingvin Zsebpatika!
Rendeljen a mobiljáról bárhol, bármikor, csak pár kattintással!

Tartsa kézben az egészségét!

 

Első lépésként töltse le ingyenes alkalmazásunkat okostelefonjára a Play Áruházból vagy az App Store-ból!

 

Android: Letöltöm

 

iOS: Letöltöm

 

Ha korábban már regisztrált nálunk, nem szükséges új fiókot létrehoznia, e-mail címével és jelszavával be tud jelentkezni az applikációba is.

 

Rendelés menete az applikációban

1. Adatellenőrzés

Ellenőrizze a profiljában megadott adatokat (vezetéknév, keresztnév, e-mail cím). Mindenképpen adja meg telefonszámát, melyen elérhetik a webáruház munkatársai. Ha a mezőt üresen hagyja, nem tudja leadni rendelését. 

 

 

2. Termékek listázása

A termékek listázáshoz használja a termékkategóriákat vagy a keresőt. A kosárba gombbal virtuális kosarába helyezheti a megvásárolni kívánt cikkeket.

 

  

 

3. Rendelés

A fizetés gombbal tovább viheti megrendelését, majd választhat a megadott házhozszállítási módok közül (patikai átvétel, házhozszállítás, PostaPont).

 

 

  

 

4. Fizetési mód

A szállítási és számlázási cím kiválasztása után lehetősége van a fizetési mód kiválasztására (utánvét, banki átutalás, online bankkártyás fizetés). Az applikáción keresztül egészségpénztári kártyával nem tud fizetni.

 

 

5. Megrendelés véglegesítése

Az ÁSZF elfogadása után véglegesítheti megrendelését, a megrendelés küldése gombbal.

 

 

6. OTP felülete

Amennyiben a bankkártyás fizetést választotta, átirányítjuk az OTP oldalára, ahol a helyes adatok megadásával tud fizetni. Az applikáción keresztül a Simple fiókban regisztrált kártyával történő fizetés jelenleg még nem elérhető, de fejlesztés alatt van.

 

 

7. Sikeres rendelés

Sikeres rendelés esetén a "Köszönjük, hogy nálunk vásárolt!" üzenet jelenik meg mobilja kijelzőjén, és e-mailt is küldünk megrendelésének azonosítószámával.

 

 

 

Ha észrevétele, javaslata, megjegyzése van applikációnkkal kapcsolatban, írjon nekünk a mobilshop@pingvinpatika.hu e-mail címre, hogy még nagyobb felhasználói élményt nyújthassunk Önnek.



Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége