Orosz hússaláta

Orosz hússaláta

Akár maradék leveshúsból is elkészülhet ez az egyszerű orosz hússaláta.

 

Hozzávalók / 4 adag:

  • 40 dkg tyúk (főtt leveshús)
  • 3 db csemegeuborka
  • 2 db főtt tojás
  • 5 db újhagyma
  • 1 db alma
  • 150 g tejföl
  • 3 ek. majonéz
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint (őrölt)
  • 1 ek. fehérborecet
  • fél teáskanál porcukor

 

Elkészítés:

A hozzávalókat apró darabkákra felkockázzuk. A tejfölt a majonézzel, sóval és a borssal elkeverjük. Kevés fehérborecettel és porcukorral ízesítjük. Ezután egy tálban összekeverjük az egészet. Hűtőben 1-2 órát hűtjük, hidegen tálaljuk.



Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége