A csicsóka élettani hatásai

A csicsóka élettani hatásai

A nálunk is alig ismert gumós növényt, a csicsókát régen a szegények eledelének tartották. Kitűnő diabetikus tápanyag, íze hasonlít a burgonyához, ám rosttartalma annál 6-szor nagyobb. Készíthetünk belőle chipset, párolhatjuk, főzhetjük, de fogyaszthatjuk akár nyersen is salátákban.

 

 

Milyen jótékony hatásai lehetnek a szervezetünkre?

 

1. segíthet a porckopás ellen

2. sok inulint tartalmaz, ezért kiváló diabetikus tápanyagforrás

3. hatékony lehet a fejfájás kezelésében

4. jótékony hatással van a bélflórára és az emésztőrendszerre

 

 

 

Forrás: www.shutterstock.com



Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége

©2019 © 2017 Minden jog fenntartva! Pingvin Napfény Zrt.