Salvus gyógyvíz

Kiszerelés:
1,5 lit.
SKU:
416614
Gyártó/Forgalmazó:
SALVUS Kft.

Bükkszék változatos természeti környezetben lévő üdülőfalu, a Bükk hegység nyugati lábánál, a Tarna völgyének peremén fekszik. Itt kerül kitermelésre 540 m mélyről a hazánkban egyik legnépszerűbb, 39 °C hőmérsékletű SALVUS gyógyvíz. Ez a gyógyvíz tette országosan ismertté a községet. A SALVUS gyógyvíz a nagy oldott ásványi sótartalmú, alkáli-hidrogén-karbonátos-kloridos, brómos-jodidos gyógyvizek csoportjába tartozik.

Figyelem! A termékből a maximum kosárba rakható mennyiség 3 db/megrendelés! 

Internetes ár
727 Ft
Egységár: 484.67 Ft / l

Vásároljon még 14500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Összetétele

  • Összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes oldott anyag tartalmú (22.989 mg/l) gyógyvíz. Az anionok közül kiemelkedő mennyiségű a hidrogén-karbonát, amely a többi összetevővel komplex hatást kifejtve a vizet az egyik legkülönösebb tulajdonságú gyógyvízzé teszi. A SALVUS gyógyvízben oldott halogénelemek az egészséges emberek számára is jó hatásúak.


Mit gyógyít?

  • Fürdőkúra formájában mozgásszervi betegségek (pl.: reuma), sérülések utáni rehabilitáció (csonttörés, szalagsérülés), nőgyógyászati problémák (meddőség, kismedence-gyulladás), bőrgyógyászati kezelésre javasolják az orvosok.
  • Anyagcsere, emésztőrendszeri és légzőrendszeri panaszokra is javallt a SALVUS víz használata.
  • Cukorbetegség, dohányzási panaszok, légúti betegségek, gyomorfekély, gyomorsavtúlképződés, kolitisz, asztma, köhögés, garat és gégegyulladás és még sok más hasonló panasz kezelésére orvosilag is javallt a természetes SALVUS víz.

A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
Lx készlet státusz 1.0000
EAN 5998559700043
Tárhely sor R
Tárhely oszlop 2
Cukormentes Nem 

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége