Elevit Complex 2 terhességi multivitamin lágyzselatin kapszula

Kiszerelés:
30x
SKU:
204100
Gyártó/Forgalmazó:
Bayer Hungária Kft.

Az Elevit Complex 2 terhességi multivitamin lágyzselatin kapszulát kifejezetten a 13. héttől a baba születéséig tartó időszak megváltozott igényeinek megfelelően fejlesztették ki. DHA tartalma révén támogatja a születendő gyermek szemének és agyának fejlődését.* Az Elevit Complex 2 terhességi multivitamin lágyzselatin kapszula étrend-kiegészítő készítmény. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Folsavat és a folsav könnyebben hasznosuló formáját, Metafolin-t is tartalmaz.

*Az anya szervezetéből felvett dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő szemének és agyának megfelelő fejlődéséhez. A kedvező hatás eléréséhez az omega-3-zsírsavakból felnőttek számára ajánlott napi adagon (azaz 250 mg DHA és eikozapentaénsav – EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztani.

Internetes ár:
5 490 Ft
Egységár: 183 Ft / db

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Jellemzők

 • A 2 és 3. trimeszterben is támogathatod magzatod fejlődését.
 • Az Elevit Complex 2 várandós multivitamint kifejezetten a 13. héttől a baba születéséig tartó időszak megváltozott igényeinek megfelelően fejlesztették ki.
 • A vitaminok két fő jellegzetessége, hogy fontos szerepet játszanak az életfolyamatok szabályozásában, és hogy szervezetünk nem képes előállításukra.

Miért érdemes a vitamin- és ásványi anyag pótlásra a második és harmadik trimeszterben is figyelni?

 • A terhesség különböző szakaszaiban mind a baba, mind pedig a mama tápanyagigényei változnak.
 • Az Elevit Complex 2 terhességi multivitamin lágyzselatin kapszulában megfelelő mennyiségben vannak olyan mikrotápanyagok, amelyre terhességed tizenharmadik hetétől szüksége van a kisbabádnak és neked.
 • Nemcsak folsavat, anank könnyebben hasznosuló formáját, Metafolint és vasat tartalmaz, de DHA-t is a magzat szemének és agyának megfelelő fejlődéséhez – mindezt napi 1 kapszulában.

Magzati fejlődés

 • Az anya szervezetéből felvett DHA hozzájárul a magzat agyának és szemének normál fejlődéséhez.*

*Az anya szervezetéből felvett dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő szemének és agyának megfelelő fejlődéséhez. A kedvező hatás eléréséhez az omega-3-zsírsavakból felnőttek számára ajánlott napi adagon (azaz 250 mg DHA és eikozapentaénsav – EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztani.

Szöveti fejlődés és sejtosztódás

 • A folát a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében, valamint hozzájárul a normál vérképződéshez.
 • A B12-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, míg a vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez.

Immunrendszer

 • Az A-vitamin, a B6-vitamin, a B12-vitamin, a C-vitamin, a D-vitamin, a folsav, a cink a réz a szelén és a vas hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Oxidatív stressz

 • A B2-vitamin, a C-vitamin, az E-vitamin, a cink, a réz, és a szelén hozzájárul a sejtek oxidatív (a sejtet roncsoló vegyületek túlzott termelődésével) szembeni védelméhez.

A csontok egészsége

 • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat fenntartásához, a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, a magnézium részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

Az Elevit Complex 2 várandós multivitamin alkalmazása

 • A javasolt napi adag 1 db kapszula.

Figyelmeztetések

 • Az Elevit Complex 2 terhességi multivitamin lágyzselatin kapszula étrend-kiegészítő készítmény.
 • Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 5999528942556
Tárhely sor G
Tárhely oszlop 6
Tárhely Polc 2
Betétdíjas Nem 

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége