Carlmark Collagen koncentrátum - 10ml

Rating:
100% of 100
Kiszerelés:
10ml
SKU:
626683
EAN:
9316254205766
Th:
6
/
4

Carlmark Collagen koncentrátum

A CARLMARK COLLAGEN kiváló minőségű növényi kivonatú koncentrátum. Egymással kölcsönhatásban álló szénhidrátokat és fehérjéket tartalmaz meghatározott arányban, amelynek köszönhetően hatékonyabban szívódik fel (az állati eredetű kollagénnel ellentétben). Ez hatalmas előnyt jelent a bőr számára. 

Patikai ár:
4 909 Ft
Internetes ár
4 418 Ft
Egységár: 4418 Ft
Megtakarítás: 491 Ft

Vásároljon még 12500 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

* Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a megrendelés értéke alapján a szállítás ingyenes, a megrendelésében és a rendelést visszaigazoló e-mailben szállítási és kezelési díj címen - szállítási díj nélkül - az esetleges súlyfelár összege jelenik meg.

Carlmark Collagen koncentrátum

A CARLMARK COLLAGEN tulajdonságai:
- elősegíti a bőr kollagén képződését
- elősegíti a bőr hidratálását
- fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát
- lágyítja és puhítja a ráncos bőrt

- a meglévő ráncok kifinomulnak és megelőzi az újabbak képződését
- lassítja a bőr öregedését

A CARLMARK COLLAGEN minden korcsoport számára és minden bőrtípus esetén használható, a bőr megereszkedése és a ráncok kialakulása ellen ható rendkívül hatékony készítmény. Fiatalos és egészséges megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

A kollagén a bőrt alkotó fehérje. A bőr második rétegében, az irhában található, amelynek egészen 75%-át képezi. A kollagénrostokon kívül az irha elasztikus rostokat is tartalmaz. Ezek védik a bőrt a túlzott megereszkedéstől. A kollagén rostok támaszként szolgálnak a bőrnek, biztosítják a hidratálását (nedvességét) és a feszességét. A rostok együttesen felelősek a bőr és egyéb szövetek szilárdságáért, rugalmasságáért és feszességéért.
A kollagén képződés már a 25. életévtől csökken évente 1–1,5%-kal, amelynek köszönhetően megjelennek az első ráncok és a bőr megereszkedik. A kötőszövetek kollagéntartalmának csökkenésével romlik a toxinok sejtekből nyirokrendszerbe való elvezetése.

A CARLMARK COLLAGEN használatával ez a folyamat lassítható és lecsökkenthető.
A COLLAGEN liquid innovatív technológiák alkalmazásával készül. A koncentrátum 100%-os tisztaságú, természetes növényi kivonatú kollagént tartalmaz, amelynek molekuláris szerkezete hasonló a bőrben lévő kollagénéhez, ezen felül betokozódott aminosavakat is tartalmaz, amelyek alapvető fontosságúak a bőr kollagén képződéséhez. Poliszacharidok is megtalálhatóak benne, amelyek a bőr 75%-os nedvességtartalmát biztosítják (míg a kollagén általában a bőr nedvességének legfeljebb 31%-át képezi).

Alkalmazás:
Távolítsa el a lezárt műanyag és fém zárat. Vegye ki a gumidugót az ampullából és helyezze fel rá a dobozban található applikátort. A CARLMARK COLLAGEN-t az ön igénye szerint szükséges mennyiséget reggel és este alkalmazza közvetlenül tiszta és száraz bőrre a ráncok előfordulási helyén, majd finoman kenje szét. Felszívódását követően használja a kedvenc arckrémét.

Összetevők/Ingredients:
AQUA, FAEX EXTRACT (növényi kollagén), PROPYLENE GLYCOL,  PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE

Figyelmeztetés:
A készítményt tárolja száraz, gyermekektől elzárt és közvetlen napfénytől védett helyen. Felbontás után hűvös helyen lezárva tárolja és legfeljebb 90 napig használja. Külső használatra szolgál. Kerülje a szembe kerülést. Dermatológiailag tesztelt készítmény.

Gyártási szám: 697390A
A csomagolás tartalma: 10 ml
Gyártó: CARLMARK, 30 Lewis Street, Regents Park, NSW 2143, AUSZTRÁLIA
Made in AUSTRALIA
Felelős személy az EU-ban: VOGUS s.r.o., Wilsonovo nábr. 70/156, 949 01 Nitra, SZLOVÁKIA
Forgalmazó: VOGUSZ HUNGARY Kft., Puskaporosi út 10-10/A, 2921 Komárom, HUNGARY

 

További információ
EAN 9316254205766
Bio Nem 
Cukormentes Nem 
Write Your Own Review
Értékelje a következő terméket:Carlmark Collagen koncentrátum - 10ml

Pingvin kiadványok

Rendszeresen frissülő akciós kiadványok, a legjobb árakkal. Kattintson és már böngészhet is.

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége