Active Flora Duo kapszula

Kiszerelés:
20x
SKU:
159564
Gyártó/Forgalmazó:
Alpen Pharma Kft.

Az Active Flora Duo élőflóra tartalmú étrend-kiegészítő kapszula inulinnal. Aktív és élő mikroorganizmusok kombinációját tartalmazza, mely segít fenntartani és/ vagy helyreállítani a bélflórát az emésztőrendszerben. Az egyedülálló kapszula szétszedhető, így a benne található jótékony összetevők folyadékkal elkeverve is bevehető felnőttek és gyermekek számára egyaránt.

Internetes ár
3 554 Ft
Egységár: 177.71 Ft / db

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Az Active Flora DUO élőflóra tartalmú étrend-kiegészítő kapszula inulinnal. Aktív és élő mikroorganizmusok kombinációját tartalmazza, mely segít fenntartani és/ vagy helyreállítani a bélflórát az emésztőrendszerben. Egyedülálló szimbiotikum kombináció az antibiotikumok szedése, utazás, bélfertőzések és bélműködési zavarok rendellenességei során kialakult hasmenés, hányás és mérgezés kezelésére. Az egyedülálló kapszula szétszedhető, így a benne található jótékony összetevők folyadékkal elkeverve is bevehető felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Antibiotikum szedésével egy időben is alkalmazható, illetve nem tartalmaz allergén összetevőket (tej-, laktóz-, gluténentes). Az Active Flora DUO étrend-kiegészítő, amely nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Összetevők

  • Saccharomyces boulardii DBVPG 6763, Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103, inulin

Adagolás

  • Felnőtteknek és gyermekeknek (3-18 éves): 1-2 kapszula. 
  • Nyelje le a kapszulát megfelelő mennyiségű vízzel vagy gyümölcslével, vagy kinyitva a kapszulát annak tartalmát öntse a nyelvére, és azután vízzel vagy gyümölcslével nyelje le. 
  • Csecsemőknek (2 hónapos kortól) és gyermekeknek (3 éves korig): 1 kapszula. 
  • Kinyitni a kapszulát, annak tartalmát félig szilárd ételbe (pl. alma hab, joghurt stb.) önteni vagy feloldani a kapszula tartalmát folyadékban (pl. víz, gyümölcslé, tej) és fogyasztani. 
  • Antibiotikum szedésével egy időben is alkalmazható.

Jellemzők

  • laktóz-, tej-, gluténmentes, cukormentes

Az Active Flora DUO készítmény élő mikroorganizmus kultúrák kombinációja élelmi rosttal. Az Active Flora DUO készítmény segít fenntartani és/vagy helyreállítani a bélflóra mennyiségét az emésztőrendszerben. Alkalmazható csecsemőknek, gyermekeknek és felnőtteknek.

A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 7640176592157
Tárhely sor H
Tárhely oszlop 8
Tárhely Polc 2
Betétdíjas Nem 

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége