Vásárlói vélemények

Tibor

2023. 02. 01.

20%

A betegtájékoztató megtekintésének lehetősége gombra hiába kattintok, nincs feltöltve a dokumentum. Így a termék hatóanyagtartalma nem derül ki előzetesen. A termék megérkezése után derült ki, felennyi a hatóanyaga, mint a jó terméknek.

Pingvin Patika - 2023. 02. 01.

Kedves Tibor! Köszönjük jelzését, észrevételét javítjuk, amint megkapjuk a szükséges információkat. Köszönettel, Pingvin Patika

S. Mónika

2022. 12. 07.

100%

Amig tudják tartani a jó áraikat, innen rendelek főleg. Köszönet az üzemeltetőknek, ott dolgozóknak!

Szarka Ildikó

2022. 11. 16.

-20%

Okt 31-i dátummal rendelést adtam le. Vissza igazolták,a számla kiállításáról is értesítettek. Két napja nem mozduló ki a lakásból és várom. Posta kézbesítését?! Hiába! Ha Önök az ország legalja futár cégével dolgoznak, biztos, hogy nem rendelek önöktől semmit ezt követően!

Németh György

2022. 11. 14.

100%

Most először rendeltem tőlük Budapestről, a rendeléstől számított 4. nap nálam volt a termék... Az áraik szuperek a küldés gyors, maximálisan ajánlani tudom a boltot mindenkinek lakhelytől függetlenül...

DH

2022. 11. 07.

100%

A véleményeket olvasva szerettem volna én is elmondani az enyémet. BÁRCSAK minden patika és webshop ugyanezt kínálná, mint a Pingvin Patika. Precizitást, gyorsaságot, könnyen kezelhető weboldalt, sok információt a termékről. (Akinek gondja van egy adott eszközön, kérem, miért nem próbál egy másikat? Vélemény helyett kérjen segítséget, tapasztalataim alapján hiszem, hogy itt megoldható a probléma!) A csomagban a termékek gondosan voltak csomagolva, azt kaptam, amit rendeltem. Gyorsan. Sokkal kedvezőbb áron, mint bármelyik más patikában a városunkban, köszönhetően a túlárazásoknak itt, közel 200% az eltérés. Az összes itt megtekintett termék kedvezőbb áron van, mint bárhol máshol interneten, vagy nálunk a patikákban, reformboltokban. 1 terméknél nem volt csak kellő mennyiségű információ kint, amellett, hogy gördíteni kellett még így is azt, amit viszont közöltek róla. Egy apró infó hiányzott számomra, de kereső segítségével megtaláltam máshol, amit tudni akartam a termékről. A keresőt amúgy is használom, árösszehasonlítás miatt, nem okozott nehézséget. Az itt megtalálható leírások egyébként bőségesek, sokkal többet közölnek, mint egy átlagos webáruház, és pl konkurens cégeké. Igazi negatív dolgot keresve sem találok, pedig nagyon kritikus vagyok a rendeléseimmel. Jó lenne, ha véleményt is átfontoltan írna mindenki. Ha negatívumot találunk, próbáljuk megoldani, jelezni, ez szolgálja a fejlődést, és nem a keserű vélemény, ahol átérzik, hogy lehetett volna tenni a helyzet megoldásáért részünkről is. Az ügyfélszolgálatuk gyors, az ünnepek alatt is kaptam választ. Bárcsak minden városban lenne Pingvin Patika, a vényköteles gyógyszerek kiváltásához is!

Kemény Emese

2022. 10. 24.

100%

Maximálisan megvagyok elégedve. Én Miskolcra rendelek, foxposttal. Gyorsak, még így is árban a legkedvezőbb. További jó munkát!

Szilágyi Sylvia

2022. 10. 17.

-20%

Egy jó megoldás volt, minden "rohadó nyugati "országban házhoz szállitják a gyógyszereket. csak nép elleni esztelen meggondolatlan törvényeket amiket hoznak ...kinek jó ez??? Sem a patikáknak, sem az embereknek,ez a legjobb patika, szuper árakkal, menjünk el gyógyszerért Szegedre????? sajnos igy többet innen nem tudok rendelni ///

Zomi Edit

2022. 09. 28.

100%

Több mint 40 rendelés ....ezzel mindent elmondtam!:)) Soha semmi gondom nem volt a szálítással, csomagolással. Az akciók minidg vonzóak!

Nagy Jõzsefné

2022. 09. 05.

100%

Éveken keresztül CSAK a Pingvin patika webáruhàzban vásároltam családtagjaimmal együtt. Kivàló árakon tudtunk vásárolni. A patika szállítása is hibátlan volt! Sajnos, megszüntették azt, ami jól működött több ezer ember közös megelègedésével. Tovàbbi sikeres munkát kívànok!

novak jozsefne

2022. 08. 12.

-20%

Legyen ez a kormány szégyene hogy meghozta ezt a rendeletet, hogy vény nélküli gyógyszert is csak személyesen lehet vásárolni. Nyilván kormány tagnak van érdekeltsége egyes győgyszertárban amiért megszüntette a postai gyógyszerek rendelhetőségét. Talán elbuknak mielőbb és visszaállhat a rend. Mindenben hazudnak. A patika nagyon jó volt és mindent körültekintően kezelt. Más országokban a vény nélküli gyógyszereket autómatából is lehet venni. Bízzunk reméljünk, hogy a pingvinpatika is visszakapja a korábbi engedélyt. Már nagyon várom

K. Erika

2022. 08. 02.

100%

A patika kínálata tökéletes. A kiszállítás hossza változó, de különösebb probléma nincs vele. Viszont a júliusban életbe lépő változásnak én se örülök. Kíváncsi vagyok rá, hogy miért kellett ezen változtatni? Az online rendelésnek pont az volt az előnye, hogy sorban állás nélkül megkaphattam a gyógyszereket. Így, ha netalán megint vírusos torokfertőzésem, vagy Covidos megbetegedésem lesz, sorban állhatok a fájdalomcsillapítóért, köptetőért,stb. Nem beszélve arról, hogy azok az idősek, akik mozgáskorlátozottságuk miatt használnak tüneti fájdalomcsillapítót, most ők is rákényszerülnek az otthonuk elhagyására.Újabb értelmetlen döntés...

Klári Sajbán

2022. 07. 28.

20%

Rendeltem a webáruházból - egyéb termékek mellett - 6 db Vitamonsters Multivitamin nyalókát. Sajnos csalódás volt számomra, ugyanis a webáruházban a terméknél csupán az került felüntetésre, hogy 100% -os gyümölcslével ízesített, 8 féle vitaminnal dúsított, nem tartalmaz mesterséges színező vagy ízesítő anyagot. Fogyasztása óvodás kortól javasolt. Nos, ezek után Unokámnak gond nélkül megrendeltem, aki cukrot, cukorszármazékot nem fogyaszthat. Sajnos, csak a csomag kézhezvételekor szembesültem vele, hogy az édesség cukrot, ezen felül glükóz szirupot is tartalmaz. Javaslom, sziveskedjenek az édesség összetevőit is feltüntetni, ha ez korábban megtörtént volna, nyilván, nem rendelem meg! Több árut rendeltem, sajnos volt egy termék, amely fogyaszthatatlanná vált (porrá tört) a szállítás során ! (csomagolási figyelmetlenség!) Nem voltam elégedett!

Tárnyik Pálné

2022. 07. 26.

40%

Nem értem, hogy amit csak személyesen a patikában lehet átvenni a jogszabályi változás miatt, azért miért kell szállítási költséget fizetni, hiszen a megrendelt termékek el sem hagyják a gyógyszertárat, nem szállítja azokat futár sehova sem. Más webáruházban a személyes átvételért semmiféle díjat nem számolnak fel. Azt sem értem, hogy amit egyébként a futár házhoz szállít, mert nem tartalmaz pl.olyan vitamint, amit csak a patikában lehet átvenni, azt miért nem lehet személyesen is átvenni egy általam kiválasztott patikában úgy, mint ezelőtt? Ha a futár házhoz viheti, egy másik patikába miért nem viheti el? Nincs benne logika. Jó lenne, ha legalább azokra a termékekre megmaradna ez a lehetőség, ne csak a drága házhoz szállítás,mert hiába rendelem meg olcsóbban, ha a szállítási költség elviszi a megtakarítást. Megjegyzem, hogy ebben az esetben sem tartom korrektnek a szállítási költség felszámolását személyes átvétel esetén. Ez megoldás lenne az olyan emberek számára is, ahol van a településen vagy egy közeli településen Pingvin Patika és ott személyesen át tudnák venni az olyan termékeket, amelyeket futár is szállíthat.

Borbála Zavadil

2022. 07. 18.

100%

A patika értékelésem továbbra is 5*. A személyes átvételhez kötött gyógyszerek,szerintem hamarosan oltáshoz fognak kötődni! Ha nem vagy beoltva,nincs gyógyszer,nem mehetsz be majd a patikába. Szomorú!

András Sas

2022. 07. 08.

40%

Fantasztikus hogy vannak még ilyen emberek " 6 csillagot adnék" Gondolom az Android mellőzése optimalizáláskor vezetett egy lassú kínszenvedés es rendelési folyamathoz aminek a végén egy doboz 8 szemes kapszulából rejtélyes en 20 szemes lett plusz két doboz 8 szemes.Lemonani persze már nem ilyen egyszerű! 6 csillag mi?

Darai Erzsébet

2022. 06. 17.

100%

Gyors szállítás, megbízható,nagyon kedvező árak sokat spóroltam! :)

Dohar János

2022. 06. 14.

-20%

Ez a törvény ami 2022-től lépett érvénybe, kimondottan a vidéki embereket sújtja. Amit Önöktől rendeltem árukat, elég sokat spóroltam rajta. Mivel nyugdíjas vagyok, bizony az nekem sokat jelentett. Ez tényleg egy agyament törvény. Ugyan kinek a zsebébe vándorol a nyugdíjamnak az a része, amit a vidéki gyógyszertárban kell megvennem. Mert azért számolni én is tudok, és látom a különbséget, annál is inkább, mert nyugdíjas kereskedő vagyok. Szomorú vagyok, mert ez a törvény főleg a falvakban élő kisnyugdíjasokat sújtja. Nem tudom, hogy ez kinek hozza a hasznot, de biztosan annak, akinek amúgy is sok pénze van. Szomorú!!!

Szabó Míra Zsóka

2022. 06. 13.

100%

6 csillagot is adnék, ha lehetne!

MOLNÁR éva Julianna

2022. 05. 09.

100%

Évek óta rendszeres vásárló vagyok,mert mindig gondosan csomagolt ,korrekt áron értékesített terméket kapok.Sajnálom,hogy a homeopátiás készítményeket már nem vehetem meg online.

Krasnyánszki Zoltánné

2022. 02. 10.

-20%

Nagyon köszönöm, a gyors kiszállítást. A legjobb árat, itt találtam.

Elem 21-40/201

Megjelenítés Oldalanként