Vásárlói vélemények

Berki Janos

2023. 07. 05.

-20%

Szeretem ezt az online patikát. Azonban, mióta belenyult valami okos az online rendelhető termékek rendszerébe, teljesen szétesett a havi tervezhetőség. Éppen akkor, amikor vidéken sorra zárnak be a gyógyszertárak, így egy algopyrinért is mehet a csóró a "városba". Innen is üzenem az "agyasoknak" hogy ez egy abszolut idióta döntés volt, ellentétes az emberek érdekeivel (jócskán megnőtt a gyógyszertárakban a sorbanállás, de mi lenne, ha a gyógyszerész még csomagot is szállítana), ráadásul egy kimondottan átlátszó, gagyi indokkal tették. Vélhetően lobbi érdekből történt ez a döntés, nem törődve azzal, hogy ez jelentősen megnehezíti a nem vényköteles gyógyszerekhez való hozzájutást. Nem ártana felülvizsgálni ezt a döntéshozókon kívül mindenki számára hátrányos döntést!

Németh Ildikó

2023. 06. 29.

100%

Precíz, gyors, pontos segítőkész minden tiszteletem és köszönetemet a Pingvin Patika dolgozóinak! ❤️❤️❤️

Németh Ildikó

2023. 06. 29.

100%

Teljes mértékben elégedett vagyok 2 hetente rendelek innen ❤️❤️❤️

SIÁGI LÁSZLÓ

2023. 06. 02.

100%

Ha valamely termék nem volt készleten, részemre értesítést küldtek, de hamarosan megjött minden termék.

Tamási Sándorné

2023. 05. 15.

100%

Többször rendeltem nagyon elégedett vagyok!

Szentesi-Horváth Gyöngyi

2023. 05. 15.

100%

Minden szempontból nagyon jó patika. Egyet sajnálok helyileg messze esik tőlem, de a szállítás is korrekt. Köszönet mindenért.

Szalkainé P. Anita

2023. 04. 27.

100%

Precíz, pontos, megbízható a Pingvin Patika, és az utóbbi két rendelésemnél már gyorsabb is, mint eddig. Kedden délben megrendelt csomagom Szegedről, Székesfehérvárra történő házhoz szállítással másnap délelőtt már itt is volt.

Kun Miklósné

2023. 04. 24.

40%

Második alkalommal rendeltem a webáruházban. Sajnos az a tapasztalatom hogy miután nincsen telefoni elérhetőségük, nagyon nehézkes a kapcsolattartás. Ha gond adódik a rendelés teljesítésekor nem jelzik a megrendelőnek megvárják amíg a megrendelő reklamál. Az email-re 2 napon belül válaszolnak az online ügyfélszolgálat nem mindig működik, így a kiszállítás is csúszik.

Kiss Károlyné

2023. 04. 12.

100%

2 havonta innen rendelek több éve! Ár érték arány itt a legjobb! A hatalom az elképesztő arrogáns rendelete felháborít, hogy a vény nélküli gyógyszert csak személyesen lehet átvenni atvenni Szegeden!! Nyilván a fideszes patikakbol nem fogyott az áru! Ez felháborító!!

Dervaricsné Reggel Anikó

2023. 03. 27.

20%

Évek óta jól működő kapcsolatunk volt a webáruházzal. Jelenleg a megrendelést kettébontja - csak személyesen átvehető, és postázható külön megrendelésre. Miért nem lehet személyes átvétellel egyben átvenni a teljes megrendelést? Egy megrendelés, egy költség, személyes átvétel.

Pingvin Patika - 2023. 03. 27.

Kedves Anikó! Személyes átvétellel a teljes megrendelése átvehető az átvételi ponton, csak kiszállítással nem tudjuk a teljes csomagot küldeni. Üdvözlettel, Pingvin Patika webáruház

Sóskuti Péter

2023. 03. 27.

-20%

Régóta rendelek rendszeresen Önöknél . Nem csak én hanem a családom több tagja és azok a barátaim is akikkel megismertettem az Önök szolgáltatását. Sajnos amióta a rendelet a gyógyszerek szállításával kapcsolatban megjelent azóta csak egy alkalommal tudtam úgy szervezni , hogy a szállítás ingyenes legyen. Nagyon jó lenne ha Budapesten lenne egy olyan értékesítési pontjuk ahol a megrendelt gyógyszereket is átlehetne venni. Nem tudom ha vonattal leutazok szegedre , hogy tudok eljutni a patikájukba. Jó lenne ha lenne a neten egy útvonalterv az állomástól a patikájukig / sok nyugdíjas társam megköszönné/, illetve ha megrendelem a gyógyszereket is és nem éri el az a 15.000 Ft-t kell-e szállítási díjat fizetni . Ezek fontos információk lennének azok számára akik még mindíg szeretnének Önöktől vásárolni !

Kiss Károlyné

2023. 03. 27.

100%

Évek óta rendelek innen 3 havi gyakorisággal! Soha nem volt semmi gondom! Az árakat összehasonlítva a többi web patikával, ez a legolcsóbb! A kormányrendelet egy elképesztő hülyeség, hogy csak személyesen lehet Szegeden átvenni sok vény nélkül kapható étrend kiegészítőt, még akkor is, ha a saját városban van Pingvin patika! A videkieknek ezért utazni kell!

Schultz László

2023. 03. 23.

100%

Másodjára vásároltam Önöknél az ország másik feléből. Hogy miért ? Mert az áraik korrektek, gyors az ügyintézés és a szállítás. A kapott termékek nem "holnap" járnak le. Ezek apróságoknak tűnhetnek, de bizton állíthatom, ma Magyarországon kevés ilyen cég van. Hálás köszönet Önöknek a munkájukért !

Pál Anikó

2023. 03. 13.

100%

Köszönöm, a terméket kedden megrendeltem, csütörtökön már megkaptam, minden az előre megadott információk szerint történt és rendben volt: az árú, az ár és a szállítás (SMS.-küldése...) is. Köszönöm a pontos munkát és a minőségi terméket!!! Üdvözlettel: P. Anikó

Molnár Brigitta

2023. 02. 21.

100%

Nagyon sokat rendelek ebből a webshoppból. Legutóbbi rendelésemnél az egyik gluténmentes liszt zacskója kiszakadt, így egy kis liszt kiborult. Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgàlattal, nagyon hamar és korrektül orvosolták a problémát. Ár-érték arányban a legjobb webáruhàz. Megbízható, nagy vàlasztèkkal rendelkezik. A termékekről megfelelő mennyiségű információkat lehet olvasni. Én nagyon szeretek innen vásárolni.

Szűcs László

2023. 02. 15.

100%

A regisztráció gyorsan működött.

Lecsik-Doncsecz Beatrix

2023. 02. 13.

40%

Többször rendeltem már az oldalról, azonban a legutóbbi rendelésem során a rendelt vitaminhoz tartozó adagoló kanál ripittyára volt törve es maga a doboz is szakadt volt. Ez csalódás számomra, ennek ellenére ajánlom az oldalt.

Kiss Barnabás

2023. 02. 06.

100%

nagyon jó a pingvin patika

Tibor

2023. 02. 01.

20%

A betegtájékoztató megtekintésének lehetősége gombra hiába kattintok, nincs feltöltve a dokumentum. Így a termék hatóanyagtartalma nem derül ki előzetesen. A termék megérkezése után derült ki, felennyi a hatóanyaga, mint a jó terméknek.

Pingvin Patika - 2023. 02. 01.

Kedves Tibor! Köszönjük jelzését, észrevételét javítjuk, amint megkapjuk a szükséges információkat. Köszönettel, Pingvin Patika

S. Mónika

2022. 12. 07.

100%

Amig tudják tartani a jó áraikat, innen rendelek főleg. Köszönet az üzemeltetőknek, ott dolgozóknak!

Elem 11-30/199

Megjelenítés Oldalanként