EatEnjoy emésztőenzimek kapszula

Kiszerelés:
20x
SKU:
332943

Egyedülálló proteolitikus enzim keverék, mely az élelmiszerekben található glutén fehérjét alkotó belső és külső peptid láncokat célozza meg.


Az EatEnjoy™ kapszulák segítségével Ön az ilyenkor szokásos emésztési panaszok nélkül élvezheti a gluténtartalmú ételeket.

Internetes ár
6 452 Ft
Egységár: 322.6 Ft / db

Vásároljon még 15000 Ft értékben, és megrendelését ingyenesen* kiszállítjuk!

Egyedülálló proteolitikus enzim keverék, mely az élelmiszerekben található glutén fehérjét alkotó belső és külső peptid láncokat célozza meg.


Az EatEnjoy™ kapszulák segítségével Ön az ilyenkor szokásos emésztési panaszok nélkül élvezheti a gluténtartalmú ételeket.

Az EatEnjoy™ a gluténtartalmú élelmiszerek élvezhető elfogyasztásának elősegítésére fejlesztették ki olyan emberek számára, akik egyébként étkezést követően emésztési kellemetlenségeket szoktak tapasztalni. 

 

Az EatEnjoy™ a gluténfehérje megemésztését segítő enzimek speciális keverékét tartalmazza. Étkezés előtt egyszerűen csak vegyen be egy EatEnjoy™ kapszulát, azután pedig egyen nyugodt szívvel, jóízűen.

Az EatEnjoy™ összetevői

Hatóanyag 1 kapszulában NRV%*

Glutalytic® enzim keverék Proteáz 75.000 HUT

350 mg

N.A.

Aszpergillopepszin (500 SAPU)

Proteáz DPP IV (125 DPP IV)

*Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték
 

Összetevők 1 tablettában: Glutalytic enzim keverék, stabilizátor (hidroxipropil-metil-cellulóz), lesülést gátló (magnézium-sztearát), színezék (titán-dioxid)

Mi a glutén?

A glutén egy olyan fehérje, amely számos gabonafélében, különösképp a búzában, árpában, rozsban, zabban, tönkölyben és ehhez hasonló fajtákban található meg. Mivel a glutén a gabona jellegű összetevőket tartalmazó élelmiszerekben is jelen van, a glutén önmagában is alkalmazható egy termék fehérjetartalmának növelésére vagy más élelmiszertechnológiai célból. A tésztafélék, kenyér, pizza és sütemények fő összetevői mind gabonafélék.

A glutén jelenléte az élelmiszerekben

Minden előrecsomagolt élelmiszeren fel kell tüntetni az összetevők teljes listáját, így a gluténnek és/vagy a gabonának, amely a glutént tartalmazza, minden esetben azonosíthatónak kell lennie. Ráadásul, létezik az allergének listája, amely magában foglalja a glutént tartalmazó gabonaféléket is. Az élelmiszerek jelölésére vonatkozó jogszabályok alapján a glutént és/vagy a glutént tartalmazó gabonaforrást egyértelműen ki kell emelni azon élelmszerek címkéjén, amelyben azok jelen vannak. Ez a vendéglátóiparra is kötelező érvényű előírás, ezért az éttermek, gyorséttermek kötelesek jelezni a glutén jelenlétét az általuk felszolgált ételekben.
Amennyiben Ön bizonytalan a megvásárolt élelmiszert illetően, az EatEnjoy™ megnyugtató megoldást kínál az Ön számára is.

Hogyan működik az EatEnjoy™?

Az EatEnjoy™ a proteolitikus enzimek olyan keverékét tartalmazza, amely lehetővé teszi glutén tartalmú élelmiszerek fogyasztását, csökkentve ezzel az emésztőrendszerben jelentkező diszkomfort érzetet.
A glutén tartalmaz néhány olyan fehérjetípust, amely egyes emberek emésztőrendszere számára nehezen emészthető meg. A gluténból származó emésztetlen fehérjemaradványok hozzájárulnak az evés során gyakorta tapasztalt kellemetlen érzetekhez. A fehérjék peptideknek hívott kisebb egységekből állnak és az emésztés során aminosavakká bomlanak le, melyek a fehérjék építőelemei. Az EatEnjoy™ proteolitikus enzimeket, endopeptidázokat és exopeptidázokat tartalmaz, amelyek a fehérjékben, így a gluténban levő belső és külső peptidkötéseket bontjákle. Az enzimek segítik a szervezetet a fehérjeláncok aminosavakra történő lebontásában, melyeket azután a test már könnyűszerrel képes felszívni. Mindez csökkenti a diszkomfort érzetet, amely ennek hiányában jelentkezne.
Az EatEnjoy™ más összetevőkben, így a tejben, halban, mogyorófélékben és szójababban előforduló fehérjék lebontásában is részt vesz, elősegítve ezzel a bevitt élelmiszer könyebb megemésztését.

Ajánlott:

Gluténttartalmú élelmiszerek fogyasztását követő diszkomfort érzés esetén.

Adagolás: 

Felnőttek: gluténtartalmú étel fogyasztását meglőzően vagy azzal egyidejűleg egy kapszulát kell bevenni. Napi 3 kapszulánál többet nem szabad fogyasztani! 

Fontos figyelmeztetés:

Ez az étrend-kiegészítő nem betegségek diagnosztizálására, megelőzésére vagy gyógyítására lett kifejlesztve!
Az EatEnjoy™-t nem coeliakiaban vagy más, a gyomrot vagy bélcsatornát érintő betegségben szenvedő betegek részére fejlesztették ki és nem is szabad az ilyen betegségek alternatív gyógymódjaként alkalmazni!

A termék megvásárlását követően van lehetősége véleményt írni!
Egyéb
EAN 8606004138538
Tárhely sor K
Tárhely oszlop 11
Tárhely Polc 1

Hírlevél feliratkozás

Nézd meg mit mond rólunk

az árukereső.hu közössége